بازدید معاون اقتصادی استاندار گیلان و مدیران کل استان از زیرساخت های مرزی آستارا
کندوج/گیلان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان و مدیران کل استانی همزمان با آغاز فصل صادرات از زیرساخت های اقتصادی گمرکی مرزی و حمل و نقل زمینی شهرستان آستارا در شمال غربی استان گیلان بازدید کردند.
حسین محمدیان عصر امروز ۱۲ مهرماه از زیرساخت های اقتصادی حمل و نقل زمینی پل جدید بتنی اتومبیل رو و مسیر ۱۴۰۰ متری در حال احداث بعد از این پل در سمت آستارای ایران محوطه گمرک مرزی آستارا ( درب خروج – پنجره واحد تجاری) پایانه بار (سامانه نوبت دهی و پسکرانه پایانه مرزی) و تیرپارک در حال احداث (زمین دو هکتاری الحاقی به پسکرانه پایانه مرزی آستارا و پایانه مرزی جدید در حال احداث ( ۷ هکتاری ) شهرستان مرزی بندر آستارا در شمال غربی استان گیلان بازدید کردند.
سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان گیلان ناظر گمرکات گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی گیلان مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان مدیرکل گمرک آستارا معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری آستارا مدیر پایانه مرزی آستارا مدیر انبارهای عمومی و خدمات گمرکی آستارا روسای ادارات صمت جهاد کشاورزی و استاندارد آستارا نمایندگان مرزبانی راهداری و حمل و نقل جاده ای و همچنین نمایندگان تجار و بازرگانان آستارایی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان را در این بازدید ها همراهی می کردند.
در جریان این بازدیدها که با هدف بررسی مشکلات مربوط به مبادلات مرزی احیای بازارچه مرزی و مشکلات مربوط به زیرساخت های صادراتی در شهرستان آستارا انجام شد. جایگاه ویژه مرزهای آستارا و ضرورت تکمیل زیرساخت های گمرکی و حمل و نقل جاده ای و مرزی آستارای جمهوری اسلامی ایران با توجه به آغاز فصل صادرات محصولات کشاورزی مورد تاکید قرار گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان در این بازدید ها در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آستارا از مرزهای مهم کشور با قابلیت توسعه بالاست اظهار کرد: مرز زمینی آستارا یکی از مرزهای پرتردد و اقتصادی در سطح کشور است که قابلیت توسعه بسیار بالایی را دارد.
حسین محمدیان مرزهای آستارا را برای کشور و استان گیلان بسیار مهم دانست و افزود: رفع مشکلات مربوط به نوبت دهی گمرکی تردد کامیون های ترانزیتی مشکلات زیرساختی و فنی در مرز و موارد مربوط به حوزه قرنطینه و استاندار در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اهمیت صادرات غیرنفتی بر ضرورت نوبت دهی اینترنتی به کامیون های ترانزیتی توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در راستای ساماندهی هر چه بهتر تردد کامیون های ترانزیتی در مرز آستارا تاکید کرد.
به گزارش کندوج آستارا که در آخرین نقطه جغرافیایی شمال غرب کشور قرار گرفته با ۲۰۰ کیلومتر فاصله از رشت مرکز استان گیلان و ۴۹۳ کیلومتر مربع وسعت دارای ۳۸.۵ کیلومتر مرز مشترک خشکی رودخانه ای و ریلی با جمهوری آذربایجان و ۱۵ کیلومتر مرز ساحلی است.
ا
ین شهرستان که در ساحل غربی دریای خزر و در شمالی ترین نقطه گیلان واقع شده با ۹۷ هزار نفر جمعیت و داشتن آمیزه ای از جذابیت های گردشگری اعم از کوهستانی تجاری مرزی و ساحلی از سه دهه پیش تاکنون به قطب گردشگری – مرزی شمال ایران تبدیل شده است.
آستارا که مهم ترین مسیر خروجی ترانزیتی و فعال ترین مرز زمینی صادراتی کشور محسوب می شود با داشتن گمرکی فعال دارای مرزهای زمینی ریلی و آبی با جمهوری آذربایجان بوده و این نیز سبب رونق در مبادلات مرزی تجاری و گردشگری بین المللی شده است.
این شهرستان که از جاده و نوار زیبا و دیدنی خط نوار مرزی بهره مند است سرسبزترین نقاط جنگل های هیرکانی خزری – مرزی ایران را در خود جای داده است و به دلیل داشتن سواحل ماسه ای زیبا در کنار دریای خزر و مرز دریایی و ریلی با کشور آذربایجان و کوهستان بسیار زیبا و پرپیچ و خم گردنه مرزی حیران که در جاده آستارا به اردبیل قرار دارد از آوازه بسیاری در میان طبیعت دوستان برخوردار است.
انتهای پیام