آزادی بیان در جشنواره عمار خواهیم داشت
دبیر جشنواره فیلم عمار این جشنواره را سنگرگاه فیلمسازانی دانست که به انقلاب اسلامی و آزادی بیان پایبند بودند.
به گزارش کندوج ، نشست خبری یازدهمین جشنواره فیلم عمار با حضور نماینده عالی عالی نادر طالب زاده دبیر ، وحید جلیلی رئیس شورای سیاست گذاری و امین سردارآبادی دبیرکل جشنواره به صورت محدود و اکران شده در حسینیه هنر برگزار شد.
امین سردارآبادی ، مدیر اجرایی جشنواره فیلم عمار ، در سخنرانی آغاز نشست خبری اظهار داشت: امسال بیش از 2400 اثر در یازدهمین جشنواره عمار ، 393 اثر در بخش داستانی ، 623 اثر در بخش مستند و 171 اثر در قسمت انیمیشن به دفتر جشنواره عمار رسیده است. ، قسمت ویدئو 240 کار دارد و نمایش تلویزیونی 330 کار ، قسمت فیلم ما 152 و قسمت فیلمنامه نیز رشد چشمگیری دارد ، 474 اثر دریافت کرده ایم.
وی ادامه داد: امسال به دلیل شرایط کرونا و نیاز به پیروی از پروتکل وزارت بهداشت ، دیگر جلسات حضوری به صورت کنفرانس نخواهیم داشت.
آمیار جای سینمای فلسطین را می گیرد
سردارآبادی افزود: با توجه به رواج تاج امسال سعی داریم آثار عمار را در شهرها و روستاهای مختلف به صورت آنلاین نشان دهیم و شرایط را برای نمایش آنلاین آثار جشنواره در اختیار غرفه داران قرار دهیم.
مدیر جشنواره فیلم عمار گفت: امسال نمایش آثار مسابقه در سینما فلسطین را به سیستم آمیار منتقل کردیم ، بنابراین اولین نمایش از پنجشنبه ساعت 10:00 آغاز می شود و آخرین نمایش آن در 20 ژانویه انجام می شود.
وی افزود: امسال سعی کردیم آثار بیشتری را در جشنواره به نمایش بگذاریم و از فضای جشنواره برای نمایش بهتر آثار دریافتی استفاده کنیم.
سردار آبادی گفت: در یک نمایشگاه عمومی آنلاین شرایطی را در اختیار مردم قرار می دهیم که بتوانند فیلم را با هم تماشا کنند و بعد از نمایشگاه شرایطی را فراهم کردیم که مخاطب با کارگردان کار صحبت کند.
وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اقدامات ما بحث گزینه های بلیط است که هم در سیستم عماریار داریم و هم در نمایشگاه عمومی. بهتر و بیشتر
سردار آبادی گفت: هر ساله نمایشگاه عمومی عمار قبل از افتتاحیه جشنواره آغاز می شود. روز گذشته مستند «ماه» در نمایش رسمی بیش از 500 تماشاگر در اکران رسمی جشنواره در جهرم به نمایش درآمد.
حفاظت از کلر ژوبرت ، نویسنده فرانسوی در جشنواره عمار
وحید جلیلی ، رئیس شورای استراتژیک جشنواره فیلم عمار نیز در این نشست گفت: “خدا را شاکریم که یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با یاری خداوند آغاز شده است.” علی رغم نگرانی ها مبنی بر اینکه شیوع کرونا به فیلمسازان ، به ویژه فیلمسازان جوان ضربه می زند ، نه تنها این کار را کرد ، بلکه کرونا نیز به فرصتی برای فیلم سازی اجتماعی تبدیل شده است و در سایر مناطق ، توسعه طبیعی ادامه دارد.
وی ادامه داد: امسال در این جشنواره از دو هنرمند تجلیل و محافظت می شود که یکی از این جوایز افتخاری خانم “کلر ژوبرت” نویسنده با استعداد در زمینه ادبیات کودک و خواهر مسلمان فرانسوی است که آثار بسیار خوبی در زمینه ادبیات کودک نوشته است. و برخی آثار آنها ترجمه شده است.
جلیلی افزود: امیدواریم با توجه به قابلیت های جشنواره عمار ، این فیلم و نویسنده بیشتر شناخته شود و مورد استفاده خانواده های ایرانی قرار گیرد و این فرصت بسیار خوبی برای خانواده هایی است که به دنبال کارهای خوب در ادبیات کودک هستند. .
رئیس شورای راهبردی جشنواره عمار گفت: “باید در اینجا ذکر کنم که امسال به دلیل اقدامات بهداشتی سینماهای فلسطین برای نمایش نداریم. بنابراین ، ما فقط یک برنامه اصلی در شبکه افق داریم که فعالیت های جشنواره عمار در سراسر کشور را در برنامه ای تقریباً 90 دقیقه هر شب پوشش می دهد و جایگزین برنامه هایی می شود که هر ساله در سینما در فلسطین اجرا می شوند. همچنین “کلر ژوبرت” بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت.
قدردانی از سازنده خط شکسته
وی ادامه داد: شخصیت اصلی فیلم امسال در جشنواره فیلم عمار ، سید محمود رضوی ، تهیه کننده جوان ، موفق و برجسته فیلم سازی ایرانی است. او استانداردهای فنی را در کار خود اعمال کرد ، بسیاری از خلا gapهای سینمای ایران را پر کرد و ما را مجبور کرد تا این هنرمند را به قسمت محافظت از سینما در جشنواره عمار اختصاص دهیم.
جشنواره عمار یخ ها را می شکند و دوباره مرور می کند
نادر طالب زاده ، دبیر جشنواره فیلم عمار نیز در سخنرانی خود گفت: ما خوشحالیم که به این مرحله از جشنواره رسیده ایم ، من شاهد تحولی هستم که واقعاً ستودنی است.
وی ادامه داد: جشنواره عمار یکی از کارهای ویژه وی در زمینه آزادی بیان است. سالها گروهی از روزنامه نگاران معتقد به انقلاب اسلامی و آینده این انقلاب وارد این برنامه مستند ، فیلمنامه و … شدند ، افرادی که معتقدند این ایدئولوژی تاریخ را تغییر داده و در بعضی از نقاط جهان موفقیت بیشتری داشته است ، زیرا ما در کشور با مشکل نفوذ روبرو می شویم ، اما در خارج از کشور به سرعت راه خود را پیدا کرده است.
طالب زاده افزود: “گروه هایی که سعی دارند در مورد این موضوع صحبت کنند به عمار باز خواهند گشت؛” عمار سنگر فیلمسازان متعهد به انقلاب اسلامی و آزادی بیان است. بسیاری از آثاری که دیده ام قابل پخش در تلویزیون نیستند و باید آنها را به طریقی دیگر بفرستید ، زیرا آنها می توانند بگویند برخی از این آثار به برخی از م institutionsسسات می رود. اما این آزادی بیان در کارهای خوب این جوانان انجام شده است که منجر به شکستن یخ و ممیزی های فعلی می شود و اگر ما این فضا را نشکنیم ، جریان رقابتی این فضا را باز می کند.
دبیر جشنواره مردمی عمار سخنان خود را ادامه داد: من در مورد فیلمسازانی صحبت کردم که خود را به انقلاب اسلامی متعهد کردند. این گروه در جشنواره های دیگر جایی نخواهند داشت ، من برنامه ریزان تلویزیون را به تماشای این آثار تشویق می كنم و این فیلمسازان را به یك برنامه تلویزیونی دعوت می كنم ، ما برنامه های زیادی در مورد انقلاب اسلامی داریم و دعوت از این فیلمسازان جوان امكان پذیر است و ما نباید فقط کافی است که این آثار توزیع و تکمیل شود.
تاج؛ فرصتی برای فیلمسازان عماری
وی گفت: “در مورد موضوع کرونا ، باید گفت که این موقعیت به فیلمسازان ما فرصتی داده است.” موضوعات پیرامون این بیماری خیلی روشن نیستند ، چگونه فیلمسازان می توانند در مورد چگونگی افزایش تعداد مرگ و میرها از 500 نفر به 130 مورد ، صحبت کنند؟ این آمار تنها با ماسک و قرنطینه حل نخواهد شد و این موضوعی است که فیلمسازان باید به آن بپردازند ، چه اتفاقی می افتد و چرا ما اینقدر مرده بودیم؟ نقش وزارت بهداشت در پیروی از سازمانهای بین المللی ، fatf و و … ممکن است موضوع فیلمسازی ما باشد ، در غیر این صورت سایر سیستمهای ما به این موضوع نمی پردازند.
طالب زاده افزود: پزشكانی كه در این ارتباط فاش كردند وزارت بهداشت نتوانسته است داروی معمول را به مردم برساند ، می توانند موضوع تحقیق و بررسی فیلمسازان ما باشند. من پاسخ این س onال را از رادیو ندیدم ، چه قرصهایی تغییر یافته است ، که تعداد مرگها را از حدود 500 به 100 کاهش داده است. این فیلمساز باید دنبال کند که چرا برخی از بیماران ما طبق معمول به بیمارستان مراجعه کرده اند اما در وضعیت وخیمی قرار دارند.
وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: قطعاً با تعارفاتی كه در فضای رسانه ای ما وجود دارد این مسائل حل نمی شود و این كار سینماگران و عمار جشنواره است كه باید در كارها و برنامه های آینده به آن پرداخته شود.
انتهای پیام