آپدیت تلویزیون با کنترل

آپدیت تلویزیون باعث می شود که نرم افزار دستگاه بروزرسانی شود که این امر علاوه بر بهبود کارایی دستگاه، ایرادهای جزئی آن را نیز برطرف می کند. آپدیت تلویزیون در هر برند ممکن است متفاوت باشد و از همین رو ارائه یک روش جهت بروزرسانی تلویزیون برای تمامی برندها می تواند کاربران را با مشکل مواجه کند. در این مقاله به بررسی شیوه آپدیت کردن تلویزیون برندهای مختلف به صورت جداگانه پرداخته ایم. شرکت های سازنده تلویزیون های هوشمند به مرور زمان آپدیت هایی از سیستم عامل تلویزیون ارائه می دهند که در آن مشکلات و اختلالات نرم افزاری و کاربری ورژن های قبلی برطرف شده است. از همین رو توصیه می شود که در صورت ارائه بروزرسانی برای تلویزیون، دستگاه خود را آپدیت کنید.

نکات مهم پیش از آپدیت تلویزیون

آموزش آپدیت تلویزیون جی پلاس [ همراه با تصویر ]

آپدیت کردن تلویزیون فرآیند نسبتا ساده ای بوده و زمان زیادی نیز احتیاج ندارد. اما انجام هیچ کاری صد در صد بدون آسیب های جانبی نخواهد بود. برای به حداقل رساندن بروز مشکلات بعدی و آسیب به دستگاه بهتر است پیش از اقدام به آپدیت تلویزیون نکاتی را رعایت کنید.

اولین نکته این است که چنانچه از فلش مموری برای آپدیت استفاده می کنید اطمینان حاصل کنید که فلش سالم بوده و آلوده به بدافزارها نیست. نکته دوم مربوط به سلامت اتصالات و پریزهای مورد استفاده است. شرکت ما تنها مجموعه نمایندگی رسمی تعمیر تلویزیون در اصفهان میباشد.

لازم است که پیش از شروع به انجام کار از سالم بودن اتصالات، پریزها و برق تلویزیون مطمئن شوید تا از خاموش شدن تلویزیون حین بروزرسانی پیشگیری کنید. مورد بعدی بررسی ترافیک باقیمانده اینترنت مورد استفاده است. چنانچه برای آپدیت کردن دستگاه از اینترنت استفاده می کنید لازم است بررسی کنید که ترافیک باقیمانده اینترنت چقدر است.

قطع شدن اینترنت در حین بروزرسانی تلویزیون می تواند موجب اختلال و بروز مشکل در نرم افزار دستگاه شود. در نهایت نیز توجه کنید که خاموش شدن تلویزیون، چه به صورت دستی و چه به دلیل قطع برق یا مسائل دیگر، زمانی که بروزرسانی در حال انجام است موجب بروز ایراد در فرآیند آپدیت شده و کاربر را با مشکل مواجه می کند.

چنانچه در هنگام کار با تلویزیون خود با هرگونه ایراد سخت افزاری یا نرم افزاری مواجه شدید می توانید با تماس با مرکز ما درخواست خود مبنی بر تعمیر تلویزیون را ثبت نمایید. تکنسین های زودکمک در اولین فرصت به محل شما اعزام شده و ایراد دستگاه را برطرف خواهند کرد. توجه داشته باشید که تلویزیون های هوشمند دستگاه هایی تخصصی بوده و دستکاری تلویزیون توسط افراد غیر متخصص می تواند آسیب های بیشتری به دستگاه وارد کند.

انواع بروزرسانی تلویزیون

به طور کلی آپدیت تلویزیون به دو روش قابل انجام است. اولین روش بروزرسانی تلویزیون به صورت مستقیم و با استفاده از اینترنت بوده و روش دوم استفاده آپدیت کردن تلویزیون به صورت غیرمستقیم و انتقال فایل بروزرسانی با استفاده از فلش مموری به دستگاه است. روش کلی بروزرسانی مستقیم این است که با استفاده از ریموت کنترل وارد تنظیمات دستگاه شده و بخش بروزرسانی را پیدا کنید.

در این روش تلویزیون حتما باید به اینترنت متصل باشد. پس از آن گزینه آپدیت را پیدا کرده و آن را انتخاب کنید. اما در روش دوم لازم است که شماره مدل و سریال ساخت تلویزیون را پیدا کنید. این اطلاعات هم از بخش تنظیمات دستگاه و هم از روی دفترچه راهنما قابل دسترسی هستند.

پس از آن با جست و جوی مدل و سریال ساخت تلویزیون در اینترنت می توانید به نسخه جدید سیستم عامل دست پیدا کرده و آن را دانلود کنید. در ادامه اینترنت تلویزیون را فعال کرده، فلش مموری حاوی فایل بروزرسانی را به آن متصل کرده و فایل مربوطه را اجرا کنید.

چه تلویزیون‌هایی قابلیت آپدیت یا به‌روزرسانی نرم افزاری دارند؟ به چه دلایلی باید تلویزیون خود را آپدیت کنیم؟ چه راه‌هایی برای آپدیت تلویزیون وجود دارد و چگونه تلویزیون را آپدیت کنیم؟ در این مطلب به تمامی این سوالات پاسخ می دهیم.

تلویزیون های نسل جدید و تلویزیون های هوشمند

دلایل به روز رسانی یا آپدیت تلویزیون

سازندگان سیستم عامل‌های تلویزیون گاهی برای سیستم عامل خود آپدیت ارائه می‌دهند و ما باید به نصب این آپدیت‌ها اقدام کنیم. اما دلیل انجام این کار چیست؟ اولین دلیل برای آپدیت تلویزیون رفع باگ‌های سخت افزاری و باگ‌های نرم افزاری احتمالی است. سیستم عامل هر تلویزیون در تعامل با سخت افزار نصب شده روی آن است.

این تعامل به صورت ارسال دستورات سخت افزاری از طرف نرم افزار یا سیستم عامل صورت می‌گیرد. از این رو ممکن است باگ‌های دستوری که روی عملکرد تلویزیون تاثیر منفی می‌گذارد، برای آن پیش بیاید. به روزرسانی یا آپدیت تلویزیون باعث رفع این باگ‌ها می‌شود.

دلیل دوم برای آپدیت تلویزیون پشتیبانی نرم افزار یا سیستم عامل آن از نرم افزارها و اپلیکیشن‌های مختلف است. به عنوان مثال سیستم عامل اندروید در هر آپدیت خود امکانات و قابلیت‌هایی اضافه می‌کند، اپلیکیشن‌های اندرویدی نیز با استفاده از این قابلیت‌ها به ارتقای خود می‌پردازند.

حال برای استفاده از این اپلیکیشن‌ها باید ابتدا سیستم عامل خود را به روز کنیم چرا که آپدیت سیستم عامل تلویزیون، پیش شرط استفاده از امکانات و نرم افزارها و اپلیکیشن‌های جدید است.

دلیل سوم آپدیت تلویزیون رفع مشکلات نرم افزاری مانند مشکل در اجرای زیرنویس است. احتمالا این اتفاق برای شما هم افتاده که هنگام پخش فیلم با زیرنویس، نوشته‌ها به صورت علائم نشان داده می‌شوند. برای رفع این مشکل باید تلویزیون خود را به روز رسانی کنید. این به روزرسانی علاوه بر رفع این گونه مشکلات امکانات جدیدی نیز، مانند اضافه کردن فونت‌های مختلف برای زیرنویس به تلویزیون شما اضافه می‌کند.

چهارمین دلیل برای آپدیت تلویزیون استفاده از امکانات پخش آن است. هر تلویزیون قادر است فرمت‌های صوتی و تصویری مختلفی را پخش کند. اما این تلویزیون‌ها در طول زمان با آپدیت‌هایی که ارائه می‌دهند تعداد فرمت‌های قابل پخش‌شان را بیشتر و بیشتر می‌کنند. از طرفی با این آپدیت‌ها می‌توان فناوری اچ دی آر HDR را نیز به تلویزیون خود اضافه کرد.

بنابر مواردی که گفته شد آپدیت تلویزیون بسیار مفید است و علاوه بر رفع مشکلات نرم‌افزاری و باگ‌های سخت افزاری، امکانات جدید زیادی در اختیار ما قرار می‌دهد. اما چگونه باید این کار را انجام داد؟ در ادامه توضیح خواهیم داد. آپدیت تلویزیون به دو طریق امکان پذیر است: یکی آپدیت از طریق اینترنت و دیگری آپدیت از طریق یو اس بی USB. در ادامه نحوه هر کدام از این آپدیت‌ها را شرح می‌دهیم.

  1. آپدیت از طریق اینترنت

برای به‌روزرسانی از طریق اینترنت نیاز به یک اتصال اینترنت پایدار دارید. همچنین حجم ترافیک اینترنت باید مقدار بالایی داشته باشد تا در هنگام آپدیت تمام نشود. به عنوان مثال داشتن 1 گیگابایت ترافیک برای هر آپدیت مناسب است. از طرفی باید از ایمن بودن خروجی برقی که تلویزیون به آن متصل است اطمینان حاصل کنید چرا که قطع شدن برق وسط آپدیت تلویزیون منجر به بروز خرابی و مشکلاتی برای آن می‌شود.

پس از انتخاب گزینه آپدیت تلویزیون اقدام به دانلود و نصب آپدیت جدید می‌کند. بعد از آن به طور خودکار خاموش شده و دوباره روشن می‌شود. در این حالت نصب آپدیت به طور کامل انجام شده‌است.

  1. آپدیت از طریق یو اس بی USB

برای آپدیت تلویزیون از طریق یو اس بی USB باید مدل کامل تلویزیون خود را بدانید. نام مدل تلویزیون را از روی جعبه آن می‌توانید پیدا کنید. با جستجوی مدل تلویزیون‌تان در اینترنت یا جستجو در سایت سازنده تلویزیون می‌توانید به آخرین آپدیت‌های نرم افزاری آن دسترسی داشته باشید. پس از اینکه فایل آپدیت را دانلود کردید، باید آن را به یک فلش یو اس بی USB انتقال دهید.

دقت کنید که هیچ فایل یا پوشه اضافی، به جز فایل آپدیت در فلش‌تان نداشته باشید. فلش را به تلویزیون متصل کنید و مراحلی که در بالا ذکر شد را طی کنید. این بار به جای انتخاب آپدیت از طریق اینترنت، گزینه آپدیت از طریق USB را انتخاب کنید. پس از آن تلویزیون شروع به آپدیت و به روز رسانی می‌کند و بعد از پایان آپدیت به طور خودکار خاموش شده و دوباره روشن می‌شود.

 

دکمه بازگشت به بالا