آیا وردپرس عیبی هم دارد؟
یکی از مهم ترین سوالاتی که برای افرادی که به تازگی وارد دنیای طراحی سایت شده اند و افرادی که می خواهند سفارش طراحی سایت بدهند این است که برای سایتی که می خواهند طراحی کنند و یا سایتی که می خواهند سفارش دهند این است که بهتر از وردپرس استفاده شود و یا این که بهتر است از CMS اختصاصی برای سایت استفاده شود. برای کسب اطلاعات بیشتر از شرکت طراحی سایت در اهواز کلیک کنید.
اما مسئله ای که وجود دارد این است که هر شرکتی که می خواهد سایتی را طراحی کند سبک کاری مخصوص به خود را دارد و البته برای این سبک کاری، دلایل و استدلال هایی را بیان می کند که همه ی آن ها می توانند درست باشند. اما به طور کلی باید بگوییم که هم استفاده از وردپرس و هم استفاده از CMS اختصاصی راه حل درستی برای طراحی یک سایت است، اما اگر می خواهید بدانید که برای یک سایت دقیقا بهتر است از کدامیک استفاده شود باید ببینیم که چه نوع سایتی را می خواهید طراحی کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر از بهترین 7 وب سایت برای ساخت وب سایت به صورت رایگان همراه ما باشید.
برای این که متوجه شوید استفاده از کدامیک برای سایتی که می خواهید طراحی کنید و یا سایتی که می خواهید سفارش دهید بهتر است، بگذارید هر دوی این روش ها را مورد بررسی قرار دهیم.
افرادی که در ابتدا وارد حرفه ای می شوند ممکن است با برخی از اصطلاحاتی یا واژه هایی که در این حرفه استفاده می شود آشنایی نداشته باشند، یکی از این اصطلاحات و واژه ها CMS است. CMS یعنی سیستم مدیریت محتوا پا پنل مدیریت وب سایت. سیستم مدیریت محتوا یا CMS آماده این امکان را به افراد می دهد که به راحتی سایتی که مدنظرشان است را بالا بیاورند، در این میان از جمله شناخته شده ترین سیستم های مدیریت محتوا می توان به وردپرس، جوملا و دروپال اشاره کرد.
اما CMS اختصاصی یعنی سیستم مدیریت محتوایی که تنها برای شما و متناسب با نیازها و شرایط سایت شما طراحی شده است.
مزایای CMS اختصاصی
وقتی شما از یک سیستم مدیریت محتوای اختصاصی استفاده می کنید حتما مزایایی برای تان به همراه خواهد داشت که ما در ادامه تصمیم داریم چند مورد از این مزایا را مورد بررسی قرار دهیم.
امنیت یکی از فاکتورهای بسیار مهمی است که باید در طراحی سایت در نظر گرفته شود زیرا در صورتی که سایت هک شود می تواند صدمات جبران ناپذیری را به کاربران و مدیر سایت وارد کند و در این میان یکی از مواردی که در طراحی CMS اختصاصی در نظر گرفته می شود امنیت است که در واقع یکی از مهم ترین فاکتورها در طراحی CMS اختصاصی است.
امنیتی که این CMS دارد اختصاصی است در نتیجه کدهای آن نیز اختصاصی است و به همین دلیل سایر افراد از پشت صحنه ی کدهای CMS اختصاصی شما اطلاع ندارند. برای این که این مسئله را بهتر متوجه شوید تصور کنید که شما سایت خود را به زبانی می نویسید که هیچ کس در دنیا بلد نیست و همین مسئله موجب می شود جاسوسی از سایت شما سخت شود.
یکی دیگر از مزایای CMS اختصاصی این است که سرعت بالایی را برای سایت به ارمغان می آورد، تصور کنید زمانی که از ابتدا CMS مورد نظر شما توسط یک طراح حرفه ای پیاده سازی شود دیگر شما هیچ کد اضافی در صفحه ی سایت و یا جدول های دیتابیس خود نخواهید داشت و همین مسئله موجب می شود که سرعت بارگذاری سایت تان افزایش پیدا کند و کاربر سریع تر بتواند به اطلاعات مورد نظر خود دست پیدا کند.
در ضمن فردی که این CMS را طراحی و پیاده سازی کرده است به این کدها تسلط دارد و می تواند ارتباط بین کدها را درک کند و در نتیجه می تواند سیستم مدیریت محتوای اختصاصی شما را ارتقا دهد و امکانات جدیدی را به آن اضافه کند.
سیستم مدیریت محتوای وردپرس
شما می توانید برای استفاده از وردپرس آخرین نسخه ی آن را از وب سایت رسمی فارسی و یا انگلیسی آن دانلود کنید و سپس در عرض کم تر از چند دقیقه آن را روی دامین و یا لوکال هاست خود نصب کنید. سپس می توانید جزئیات و امکانات دلخواه و متفاوتی که مدنظرتان است را روی وردپرس خود راه اندازی کنید.
اما برای این که تفاوت وردپرس و CMS اختصاصی را بهتر متوجه شوید در ادامه معایب یک سیستم مدیریت محتوای اختصاصی را برای تان بیان خواهیم کرد.
معایب سیستم مدیریت محتوای اختصاصی
CMS اختصاصی در کنار مزایایی که برای تان به همراه دارد معایبی نیز دارد که این معایب شامل موارد زیر می شود:
- نیازمند بودن به هزینه و زمان بالا
تصور کنید که می خواهید لباسی برای خود تهیه کنید، برای این که شما بتوانید لباس دلخواه خود را تهیه کنید دو راه پیش روی شما وجود دارد یا می توانید با مراجعه به بازار لباس مورد نظر خود را خریداری کنید و یا این که می توانید به خیاط مراجعه کنید و از او بخواهید لباس مورد نظر خود را بدوزد. حال کدامیک به وقت بیشتری نیاز است؟ مطمئنا حالت دوم. سیستم مدیریت محتوای آماده نیز به همین صورت است یعنی اگر شما بخواهید از یک سیستم مدیریت محتوای آماده مثل وردپرس استفاده کنید نیازی نخواهد بود که هزینه هایی مانند هزینه ی طراحی و توسعه ی پنل مدیریتی را پرداخت کنید.
اما در مقابل اگر شما بخواهید از CMS اختصاصی استفاده کنید نیاز خواهد هزینه های زیادی را در این راه صرف کنید و همچنین نیاز خواهد بود که برای طراحی یک CMS اختصاصی زمان زیادی نیز صرف شود.
اما امروزه سیستم های مدیریت محتوایی همچون وردپرس توانسته است به خوبی جای خود را در طراحی سایت باز کند به طوری که این سیستم مدیریت محتوا در حال حاضر سهم 65 درصدی را در میان سایر سیستم های مدیریت محتوای جهان را به خود اختصاص داده است. حتی در مورد وردپرس جالب است بدانید که تخمین زده می شود که اگر فردی بخواهد به صورت تک نفری سیستم مدیریت محتوایی با امکانات وردپرس تهیه کند این کار نزدیک 100 سال زمان خواهد بود.
- پشتیبانی ضعیف و یا گران قیمت
یکی دیگر از معایبی که CMS اختصاصی دارد که چنین عیبی که در سیستم مدیریت محتوای وردپرس دیده نمی شود مشکلاتی است که CMS اختصاصی در پشتیبانی دارد. زمانی که شما از وردپرس استفاده می کنید با جامعه ای متشکل از چندین میلیون طراح وب سایت رو به رو هستید که هر کدام از این افراد تجریبات و توانایی های خاص خود را دارند.
اما وقتی شما یک CMS اختصاصی سفارش می دهید نهایتا با یک تیم سر و کار خواهید داشت و اگر شما بخواهید امکاناتی را به CMS اختصاصی خود اضافه کنید تنها می توانید از این تیم بخواهید که امکانات مورد نظر شما را پیاده سازی کنند. حال تصور کنید تیمی که شما با آن ها کار می کنید در بازه ای باشند که دچار ترافیک کاری شده باشند این مسئله باعث می شود که درخواست شما را به تعویق بیندازند و یا این که ممکن است به خاطر ایجاد تغییراتی کوچک هزینه ی بالایی را از شما دریافت کنند.
این روند نیز هر چه جلوتر بروید دشوارتر خواهد شد زیرا شما به خاطر CMS اختصاصی که توسط این شرکت برای تان طراحی شده است به این شرکت وابسته تر خواهید شد و همین مسئله پشتیبانی را دشوارتر می کند. اما در مقابل تصور کنید که اگر بخواهید از وردپرس استفاده کنید، اگر شرکتی که با شما همکاری می کند خدمات خوبی را ارائه ندهد به سرعت می توانید به سراغ شرکت دیگری بروید و از شرکت دیگری کمک بگیرید.
نکاتی که تا این جا بیان کرده ایم نه به این معنا است که سیستم مدیریت محتوای وردپرس بهتر است و نه به این معناست که بهتر است از CMS اختصاصی استفاده کنید بلکه تنها هدف ما از بیان این موارد این بود که با ویژگی های هر دو مورد آشنا شوید. بلکه همان طور در ابتدا هم گفتیم آن چه که تعیین می کند بهتر است از وردپرس استفاده کنید یا CMS اختصاصی، تنها نوع سایتی است که می خواهید طراحی کنید.
تکنولوژی و سیستم مدیریت محتواهای برتر در سال 2019
آمار استفاده از cms های وردپرس ، جوملا ، دروپال و … تا به امروز به شرح ذیل است .
CMS سیستم مدیریت محتوا
در آمار زیر مشاهده میکنید وردپرس ابتدا لیست با آماری کاملا متفاوت قرار گرفته است ، جوملا دوم و دروپال در ردیف سوم است . سیستم wix که ی سایت ساز است محبوبیت خوبی تا به امروز کسب کرده و مابقی cms ها در انتهای لیست قرار گرفته اند .
https://www.inahvaz.com/منبع :