بهترین روش عایق کاری ساختمان
عایق بندی دیوار ساختمان:
مصرف انرژی در دیوارهای ساختمان را 35 تا 55 درصد کاهش میدهد. در بیشتر ساختمان های مسکونی و غیر مسکونی، دیوارها فاقد عایق رطوبتی هستند و این امر منجر به نفوذ رطوبت باران به داخل می شود و خسارت مالی زیادی به ساختمان وارد می کند. به همین دلیل باید به وسیله عایق کاری ساختمان از دیوارها مراقبت کنیم.
عایق کاری دیوار ساختمان:
در استان های مانند گیلان که میزان بارش باران در آن نسبت به استان های دیگر بیشتر است، رطوبت موجود در دیوار هایی که عایق بندی نشده، موجب می شود تا با املاح نمک موجود در مصالح ساختمانی ترکیب شود و به صورت شوره و سفیدک در سطح دیوار نمایان شود. این موضوع باعث ایجاد بوی نامطبوع و رشد قارچ بر روی دیوارهای ساختمان می شود. عایق بندی دیوارهای ساختمان برای جلوگیری از اتلاف انرژی و نم زدگی دیوارها بسیار مهم است. عایق کاری ساختمان سبب می شود تا از نم زدگی و دردسرهای رفع نم دیوار در امان باشید.
یکی دیگر از موضوعات مهمی که در عایق کاری دیوارهای ساختمان مورد توجه قرار می گیرد، هزینه عایق کاری است که باید به آن توجه کرد. هزینه عایق کاری نمای خارجی نسبت به هزینه عایق بندی نمای داخلی بسیار بیشتر است.
عایق بندی دیوارهای جانبی ساختمان
قبل از عایق بندی دیوار ساختمان باید با انواع دیوار آشنا باشیم تا بهترین روش عایق کاری دیوار ساختمان را انتخاب کنیم.
1.عایق کاری دیوار ساختمان ؛ دیوار بارانگیر
دیوار های باران گیر دیوارهایی هستند که به صورت مستقیم با آب در تماس هستند. این نوع دیوارها بیشتر برای ساختمان های شمال کشور کاربرد دارند و برای جلوگیری از نم و رطوبت باید حتما عایق بندی شوند. بهترین عایق بندی برای این نوع دیوارها، عایق کاری نانو است.
2.آب بندی دیوار زیر زمین
عایق بندی دیوار های زیر زمین باید همراه با عایق بندی ساختمان اجرا شود. یکی از متداول ترین روشها در عایق بندی دیوار های زیر زمین استفاده از روش قیرگونی است. عایق بندی دیوار زیرزمین باید از بالا به پایین باشد و لایه های گونی به صورتی روی هم قرار بگیرند که رطوبت نتواند از زمین به داخل دیوار نفوذ پیدا کند.
- عایق بندی دیوارهای ساختمان ؛ دیوار برشی
دیوار های برشی دیوار هایی هستند که وظیفه خنثی سازی بارهای جانبی وارد شده به سازه ساختمان، باد و زلزله را برعهده دارند.
برای عایق بندی دیوار برشی از موم پلیمر استفاده می شود که تمام درزها را پر می کند.
3.عایق بندی دیوارهای ساختمان ؛ دیوار خارجی
دیوارهای ساختمان را می توان از داخل و خارج عایق کاری کرد. در عایق کاری دیواری خارجی ساختمان، دیوارهای خارجی نیز همراه با ساختمان گرم می شوند. در این روش زمانی که محیط داخلی ساختمان سرد می شود، ساختمان با استفاده از گرمای دیوارها گرم خواهد شد.
با استفاده از این روش، دمای داخل ساختمان کمترین تاثیر را از دمای خارج از ساختمان می گیرد. با عایق کاری دیوارهای خارجی ساختمان، گرمای بیشتری را در ساختمان خواهیم داشت. بهترین زمان برای عایق کاری دیوارهای خارجی ساختمان، در زمان دیوار کشی است که راحتتر و با هزینه کمتری انجام میشود.
4.عایق کاری دیوار ساختمان ؛ دیوار داخلی
در روش عایق کاری دیوارهای داخلی ساختمان، گرم شدن ساختمان باعث گرم شدن دیوارها نمی شود.
جهت خرید و آگاهی از آخرین قیمت های محصولات عایق کاری و نیز دریافت مشاوره خدمات می توانید با شماره تماس 09121454305 در ارتباط باشید.
چرا برای عایق بندی دیوار ساختمان از ایزوگام استفاده نکنیم؟
عایق های رطوبتی انواع مختلفی دارند مانند ایزوگام، عایق های رطوبتی پلیمری، عایق های رطوبتی نانو و… که برای عایق بندی انواع سطوح استفاده می شود.
اما استفاده از عایق سنتی مانند ایزوگام امروزه توصیه نمی شود. بیشتر شهروندان برای جلوگیری از ایجاد نم و رطوبت از ورقه های حلبی و ایزوگام استفاده می کنند، که استفاده از آن ها علاوه بر 2 برابر شدن هزینه اجرا، باعث ایجاد جلبک در مناطق شمالی کشور و آلودگی صوتی می شود.
- هزینه زیاد نسبت به عایق های رطوبتی نسل جدید
- نیاز به کارشناس و فرد متخصص
- ترک خوردن در سرما
- عدم اجرا در فصل زمستان
- بالا رفتن دمای سازه هنگام تابش نور مسقیم خورشید
ویدئو بهترین روش عایق کاری ساختمان(youtube)
مطلبتون درباره عایق بندی دیوارها خیلی مفید بود. به خصوص برای مناطق بارانی مثل گیلان که مسئله نم و رطوبت خیلی جدیتره. نکتهای که درباره هزینه عایق بندی دیوارهای خارجی گفتید، خیلی به جا بود و به نظر میرسه که برای جلوگیری از مشکلات نم زدگی و حفظ انرژی، سرمایهگذاری روی عایقها ارزشش رو داره. استفاده از عایقهای نوین نسبت به ایزوگامهای سنتی هم که اشاره کردید، قطعاً باعث کاهش هزینهها و مشکلات بعدی میشه. خیلی خوب شد که این تفاوتها رو توضیح دادید.
توضیحات شما درباره انواع دیوار و روشهای مختلف عایق بندی بسیار کاربردی و جامع بود. به نظرم توجه به نوع دیوار و انتخاب عایق مناسب میتونه تاثیر زیادی روی کارایی و طول عمر عایق داشته باشه. به خصوص نکتهای که درباره دیوارهای بارانگیر و زیرزمین گفتید، خیلی به کار میاد و روشهای مختلف عایق بندی رو خیلی خوب توضیح دادید. به نظرم با این توضیحات، هر کسی میتونه تصمیم بهتری برای عایق بندی ساختمانش بگیره.