اقتصادیکسب و کار ایرانی

نکات طراحی و ساخت باغ میوه

محوطه‌سازی و طراحی باغ میوه ۱,۰۰۰ متری با طراحی باغ رستوران و باغ، متفاوت است. برای احداث هر یک از این موارد باید به پارامترهای مختلفی توجه کرد. برای یک باغ میوه، تاسیس یک زیرساخت استاندارد بسیار ضروری است. یک باغ دارای درختان و پوشش گیاهی فراوانی است. بنابراین، برای چیدمان درختان و گیاهان دیگر، نیاز به طراحی دقیق و حرفه‌ای وجود دارد. برای آگاهی از فروش نهال اینترنتی کلیک کنید.

بهره‌گیری از انرژی خاک، اولین نکته در طراحی باغ میوه است. بهینه‌سازی استفاده از ظرفیت خاک برای افزایش باروری و بهبود عملکرد محصولات، امری حیاتی در احداث یک باغ میوه به شمار می‌آید. برای این منظور، باید به متراژ زمین و کیفیت خاک توجه داشته باشیم.

در طراحی باغ میوه ۱,۰۰۰ متری نظم و هماهنگی در مناطق کاشت درختان، موضوع بااهمیتی به حساب می‌آید. برای این کار، باید فضایی مناسب با فاصله‌بندی منظم برای درختان و همچنین مسیری برای حرکت بین آن‌ها در نظر گرفته شود. فاصله کم بین درختان می‌توان روی عملکرد آن‌ها تاثیر زیادی بگذارد.

اصول باغبانی در باغ میوه ۱,۰۰۰ متری

اجرای مناسب اصول باغبانی در باغ میوه، یکی از موارد کاربردی در طراحی آن است. در باغ، درختان میوه و کاشت آن‌ها، از اهمیت بالایی برخوردار هستند. به همین دلیل، باید توجه داشت که درختان میوه باید با استفاده از روش‌های استاندارد و مناسب کاشته شوند. رعایت و کنترل آفات، عامل مهم در فعالیت باغبانی است. عدم رعایت فاصله مناسب بین درختان میوه، باعث کمبود آب و نرسیدن مواد مغذی کافی به درختان می‌شود.

طراحی باغ میوه روستایی

شرایط طبیعی در روستاها برای طراحی باغ، با شهرها بسیار متفاوت است. در روستا، به دلیل شرایط آب و هوایی و همچنین خاک بهتر، می‌توان به کاشت نهال‌های بیشتری پرداخت. طراحی باغ میوه ۱۰۰۰ متری در روستا، شکل و ساختار سنتی‌تری به خود می‌گیرد و باغ میوه روستایی، بیشتر دیواره‌هایی از کاهگل دارد.

طراحی باغ میوه شهری

طراحی باغ میوه شهری به شکل مدرن‌تری انجام می‌شود. برای ایجاد باغ شهری، باید خاک و آب و هوا بررسی شوند. گام نخست، انتخاب طرح و ایده برای باغ است. با استفاده از سنگ‌ریزه‌ها، قلوه‌سنگ، نیمکت چوبی، صدف دریایی و همین‌طور تندیس‌ها می‌توان فضایی دل‌نشین در باغ ایجاد کرد.
در میان باغ باید فضایی را برای نشستن و لذت بردن از فضا اختصاص دهید. می‌توانید برای این کار، یک آلاچیق یا چند نیمکت سنگی یا چوبی در نظر بگیرید. استفاده از سنگچین‌ها نیز هم مسیری برای پیاده‌روی ایجاد می‌کند و تصویری زیبا خلق می‌کند.

مصالح مورد نیاز برای باغ میوه

مصالح و مواد متنوعی برای تزئین باغ وجود دارند. برای انتخاب مناسب‌ترین مصالح، شرایط اقلیمی نیز باید مد نظر قرار گیرند. مشاوره با طراحان حرفه‌ای، از خطرات مالی جلوگیری می‌کند. سنگ‌ها از مهم‌ترین مصالح برای کف‌سازی و مسیرهای ورودی باغ هستند.
سنگریزه‌ها برای مسیرها و سنگ‌های درشت جهت زیبایی گوشه‌ها و کنار باغ استفاده می‌شوند. استفاده از چوب و فلز در باغ، امکانات زیبایی‌بخش بسیاری را فراهم می‌کند. بسیاری از سازه‌ها نیز با استفاده از چوب ساخته می‌شوند. سرامیک، آجر و تخته‌سنگ نیز از مصالح پرکاربرد در طراحی باغ‌ها و هستند.

تعیین فاصله بین درختان

برای تعیین فاصله بین درختان باید به‌گونه‌ای اقدام کرد که نور خورشید به تمامی نقاط درخت دسترسی داشته باشد. این کار باعث می‌شود درختان به‌طور مطلوبی بار بدهند. اگر نهال‌ها نزدیک به هم کاشته شوند، در سال‌های اول ممکن است مشکلی وجود نداشته باشد، اما در آینده که درختان به بلوغ برسند، شاخه‌ها و برگ‌های آن‌ها در هم فرو می‌روند و باعث می‌شود نور به درختان نرسد.

در این شرایط، درختان مجبور می‌شوند رشد عمودی داشته باشند که باعث می‌شود کیفیت و تعداد میوه‌های آن‌ها کاهش یابد و خطر ابتلا به آفات نیز بالا رود. به علاوه، باید به حریم باغ توجه کرد و نقطه کشت درختان را به‌گونه‌ای انتخاب کرد که به باغ‌های همسایه نزدیک نشود. توجه داشته باشید که همه درختان میوه نیاز به فاصله‌بندی یکسان ندارند.

هزینه طراحی و محوطه‌سازی باغ میوه

هزینه طراحی و اجرای محوطه‌سازی باغ، متفاوت است و به دلیل المان‌های مختلف و تجهیزات گوناگون، قیمت دقیقی برای آن نمی‌توان تعیین کرد. هر باغی، ویژگی منحصربه‌فردی دارد و هزینه طراحی و اجرا تحت تاثیر مساحت باغ قرار دارد. طراحی باغ میوه ۱,۰۰۰ متری از هزینه کمتری نسبت به باغ‌های بزرگ‌تر برخوردار است. برای کم کردن هزینه‌های طراحی باغ میوه، می‌توانید المان‌ها و مصالح غیرضروری را حذف کنید.

بررسی طراحی باغ میوه کوچک

با استفاده از دانش متخصصین فعال در زمینه طراحی و ساخت باغ میوه می‌توانید یک باغ میوه خوب و اقتصادی داشته باشید. باید طراحی باغ میوه کوچک به

گونه‌ای باشد که هر قطعه از خاک که در اختیار ما قرار می‌گیرد؛ بیشترین میزان بازدهی را داشته باشد.

علاوه بر این باید با توجه به شرایط آب و هوایی و دمایی از گونه‌ای خاص از درختان استفاده کرد. برای مثال شرایط احداث باغ پرتقال در هر مکانی امکان‌پذیر

نیست. هر قسمت از کشور ایران مناسب نوع خاصی از میوه است و باید مطالعات خود در این زمینه را افزایش داده و سپس به طراحی و ساخت باغ میوه

کوچک پرداخته شود.

در این میان اگر به دنبال افراد باتجربه در این زمینه هستید ما در با به کارگیری افراد متخصص در زمینه طراحی و ساخت باغ میوه

می‌توانیم به شما در احداث بهترین و اقتصادی ترین باغ میوه کمک کنیم.

اصول طراحی و ساخت باغ میوه

به طور حتم شما هم می‌دانید که احداث و ساخت باغ میوه مانند طراحی ساختمان و بازسازی و نوسازی خانه از اصول و قوانین خاصی پیروی می‌کند.

پس اگر قصد طراحی باغ میوه کوچک دارید بهتر است که به نکات زیر توجه نمایید:

میزان نوردهی: با وجود اینکه شدت نور در رشد و میوه دهی درختان نقش بسزایی دارد. باید هنگام طراحی و ساخت باغ میوه به تراکم درختان دقت شود.

همچنین ایجاد نور در رنگ میوه‌ها مؤثر است. مثلاً اگر میوه سیب شدت نور در ماه آخر رشد کم باشد قرمز نمی‌شود.

انتخاب نوع خاک در احداث باغ میوه: نکاتی که باید به آن توجه کرد عمق خاک، عمق سطح آب و میزان شوری خاک است. مثلاً اگر عمق خاک مناسب نباشد

باید از گودال های مناسب حفر و آن را با خاک مرغوب پر کرد.

انتخاب نوع نهال: باید نهالی انتخاب شود که با شرایط آب و هوایی سازگاری داشته باشد.

عامل اقتصادی در احداث باغ: هدف از ایجاد باغ میوه کسب درآمد می‌باشد پس باید توجه کرد که محصول که به عمل می‌آید بازار فروش خوبی داشته باشد و

حمل و نقل آن زیاد مشکل نباشد.

مراحل طراحی و ساخت باغ میوه

بعد از این که از خوب بودن موقعیت زمین اطمینان کافی را به عمل آوردید نوبت به عملیات کاشت درخت می‌رسد که برای این منظور باید مراحل زیر انجام

شود:

آماده کردن زمین: زمین را تسطیح کنید، آن را شخم بزنید، کود بدهید، زمین را بلوک بندی و خیابان بندی کنید برای طراحی باغ میوه کوچک باید خیابانی

جهت حمل و نقل در نظر گرفت که عرض آن ۶ تا ۴ متر باشد.

گود برداری: برای این امر ابتدا باید خطوط کشت مشخص شود. برای این که خطوط موازی باشد باید آن را گونیا زد که این کار توسط افراد خبره بهتر است

انجام شود.

موقع و فصل درختان میوه: هر درختی در فصل معینی کاشته می‌شود. مثلاً درختان مرکبات باید در دمای ۱۰ تا ۱۲ درجه زیر صفر کاشته شوند. یا در

مواقعی که درختان در خواب هستند باید این کار صورت گیرد.

نوع پایه: یکدیگر از مواردی که در فاصله کاشت درختان باید رعایت شود نوع پایه می‌باشد برای مثال در پایه بذری سیب فاصله درخت با درخت ۶ در ۶ متر است.

بررسی نکات مهم در طراحی باغ میوه کوچک

مهم‌ترین اصل در هنگام طراحی باغ میوه کوچک آن است که اگر با کمک گرفتن از افراد مجرب صورت پذیرد بازدهی آن در مدت زمان مشخص خوب خواهد بود

و شما به هیچ وجه دچار ضرر و زیان اقتصادی نخواهید شد. از مهم‌ترین این اصول می‌توان به توجه به شکل و مساحت زمین، پرداختن به وضعیت جغرافیایی و

شرایط اقلیمی، انتخاب بذر و نهال مناسب، اجرای گیاه کاری و کاشت اصولی و قرار دادن اجزای غیر گیاهی پس از طی کردن مراحل کاشت اشاره کرد.

طراحی باغ تالار عروسی

در طراحی و دیزاین باغ های عروسی توجه به چیدمان، انتخاب رنگ های روشن، بهره گیری از آبنما و نور پردازی های دقیق و آرایش مناسب گیاهان و درختان از ضروری ترین نکات است.

طراحی داخلی باغ تالار نیز از المان هایی نظیر لوسترهای کریستالی و بلند، میز و صندلی هایی با رنگ روشن، جایگاهی با شکوه و خیره کننده برای عروس و داماد، کفپوش های سنگ یا سرامیک براق و پرده هایی حریر و خوش نقش بهره می گیرد.

آیدا چم سورکی

آیدا چم سورکی هستم متولد 1381 تحصیل کرده در رشته علوم تربیتی و علاقمند به نویسندگی و فعال در شبکه های اجتماعی
دکمه بازگشت به بالا