نیاز ۴۰۰۰ همتی برای تکمیل ۸۰ هزار پروژه ناتمام کشور/ رصد پیشرفت فیزیکی پروژهها با «منتاک»
معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور با اشاره به ناتمام ماندن بیش از ۸۰ هزار پروژه در کشور، گفت: اخیراً سامانه «منتاک» را به جهت نظارت و رصد پیشرفت فیزیکی پروژهها راهاندازی کردیم.
به گزارش کندوج، مهدی جمالی نژاد با بیان اینکه ما در هفته دولت حدود ۳۰ هزار و ۱۵۰ پروژه را کلنگ زنی و افتتاح کردیم، به افتتاح ۲۶ هزار و ۴۵۲ پروژه کلنگ زنی ۳ هزار و ۶۹۰ پروژه در هفته دولت اشاره کرد و افزود: استانهایی که بیشترین کلنگ زنی را داشتند عبارتند از خراسان رضوی، گلستان، بوشهر، زنجان و مرکزی اما استانهای هرمزگان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، گلستان و کردستان نیز بیشترین اعتبار را برای افتتاح پروژهها داشتند.
معاون توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور اضافه کرد: استانهای خراسان رضوی، خوزستان، گیلان، گلستان و آذربایجان شرقی هم از نظر تعداد پروژههای افتتاح شده در صدر قرار گرفتند؛ اما این پروژهها معمولاً در مناسبتهای خاص مانند دهه فجر و هفته دولت و هفته دفاع مقدس افتتاح میشوند و جدا از پروژههایی است که رئیس جمهور و وزرا به سفرهای استانی تشریف میبرند و پروژهها را افتتاح میکنند.
جمالی نژاد از ناتمام ماندن بیش از ۸۰ هزار پروژه در کشور سخن گفت و عنوان کرد: ما برای تکمیل این پروژهها به بیش از ۴ هزار همت پول نیاز داریم که عدد قابل توجهی است و اخیراً هم سامانه «منتاک» را به جهت نظارت و رصد پیشرفت فیزیکی پروژهها راه اندازی کردیم.
وی افزود: ما در حوزه تکمیل پروژههای نیمه تمام چندین راه را در پیش گرفتیم که راهکار اول، واگذاری پروژهها به بخش خصوصی در قالب قوانین بالادستی و برنامههای پنج ساله است. راهکار دیگر، تهاتر مطالبات پیمانکاران پروژهها با مولدسازی فروش اموال مازاد دستگاههای دولتی و همچنین تهاتر مطالبات پیمانکاران پروژهها با تهاتر نفت و یا بدهی آنها به سازمان امور مالیات و تأمین اجتماعی است که پیگیری میشود.
معاون توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور تأکید کرد: مسئولان ذیربط باید از بخشی نگری بپرهیزند و عزم خود را در تکمیل پروژههای نیمه تمام کشور جزم کنند.
جمالی نژاد که در یک برنامه رادیویی سخن میگفت، با اشاره به اینکه ۱۸ هزار پروژه در هفته دولت سال قبل افتتاح شد و امسال تعداد این افتتاح پروژهها به دو برابر افزایش یافت، گفت: متأسفانه اطلاع رسانی چندانی در این مورد صورت نگرفته و به نظر میرسد برای ایجاد رضایتمندی در مردم بهتر است که هر دستگاهی اقدمات و زحمات خود را به اطلاع مردم برساند.
انتهای پیام