۱۱ ستاره پر فروغ آسمان ملایر
کندوج/همدان یکی از لاکچری ترین شغل ها به حساب می آید. برای برخی ها حتی یک سر و گردن بالاتر از پزشکی است. درآمدش به کنار، شغلی است که وجهه اجتماعی اش بیش از درآمدش برای هر کسی اهمیت دارد.
یادم هست دوران ما از هر پسر بچه ای که می پرسیدی دوست داری در آینده چه شغلی داشته باشی؟ اگر پزشکی را نمی گفت حتما می گفت خلبان یا شاید هم از همان ابتدا پزشکی را کنار می گذاشت و می گفت می خواهم خلبان شوم البته همین حالا هم خلبانی رؤیای شیرین بسیاری از کودکان است. شغلی که محبوبیتش به وسعت آسمان است و صلابتش نتیجه هم نشینی با خداست در ارتفاعات.
گذشتن از این همه محبوبیت و صلابت شاید کار هر کسی نباشد، باید دلت به وسعت همان آسمان بزرگ باشد و رؤیایی در سر داشته باشی، شیرین تر از رؤیاهای کودکانه. اما اینجا در این خاک مردانی بودند شغلی را که با سال ها تلاش و ممارست به آن رسیدند، در راه وطن فدا کردند. آنها به حقیقتی رسیدند که رؤیای کودکانه ما بود اما صلابت این شغل آنها را لحظه ای از فداکاری و حب به وطنشان غافل نکرد. همان جا که عباس دوران بارها میگفت اگر هواپیما بال نداشته باشد خودم بال درآورده و بر سر دشمن فرود میآیم و هرگز تن به اسارت نخواهم داد.
در آسمان ملایر اما ۱۱ ستاره پرفروغ می درخشد که چهل چراغ این شهر و دیارند. از ۴۰ خلبانی که از شهرستان ملایر در هشت سال دفاع مقدس حضور داشتند، پرواز ۱۱ نفرشان آسمانی و بی بازگشت بود؛ شهیدان سعید هادی مقدم، محمدرضا نوروزی، غلامحسین عروجی، محمد فتاحی، محمد بختیاری، محمد عبدلی، رضا مظاهری، بیژن فعلی، محمد رستمی، علی اقبالی مقدم و فرزاد ندایی.
امروز دومین یادواره ۲۸۵ شهید نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی و ۱۱ شهید خلبان ملایر با حضور «امیر سرتیپ کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرماندار ویژه ملایر، امام جمعه ملایر، فرماندهان نظامی و انتظامی، خانواده معظم شهدا و مردم شهید پرور ملایر در سالن ورزشی الغدیر برگزار شد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در ابتدای ورود به شهرستان، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای بهشت هاجر ملایر، با خانواده های دو تن از شهدای نیروی زمینی ارتش شهید ستوان یکم «سعید رضایی» و شهید سروان «ولی الله حمزه لویی» دیدار و گفتگو کرد.
شهید ستوان یکم «سعید رضایی» از کارکنان گروه ۴۱۱ مهندسی نیروی زمینی ارتش در بروجرد بود که در هنگام پاک سازی میادین مین بجای مانده از جنگ تحمیلی در منطقه «چم هندی» در حین عملیات پاکسازی به درجه رفیع شهادت رسید.
شهید سروان «ولیالله حمزه لویی» نیز از کارکنان نیروی ۴۰۴ فاوا(فناوری و اطلاعات) در سال ۱۳۶۰ بود که در منطقه عملیاتی بازی دراز همزمان با تگ رژیم بعثی عراق و انفجار گلوله توپ به درجه رفیع شهادت رسید.
انتهای پیام