نحوه ی انتخاب یک آنتی ویروس خوب
نحوه ی انتخاب یک انتی ویروس خوب:
به نقل از مینود سبک زندگی بشر با وارد شدن به عصر دیجیتال و ساختن کامپیوترها دچار تغییرات مهمی شد و انسان متوجه شد می تواند از ماشین برای سریع تر انجام دادن کارها استفاده کند، پیشرفت مهمی که در دنیای دیجیتال و عصرفناوری به وجود آمد، نیازمند بودن انسان ها به اختراع کردن یک شبکه ی جهانی به نام اینترنت، برای برقراری ارتباط میان آن ها بود. آرام آرام نیاز به آنتی ویروس برای کامپیوتر، با گرم شدن بازار کامپیوتر ها احساس شد.
خرید نود 32: همه روزه انواع مختلفی از دستگاه های دیجیتال، به علت پیشرفت تکنولوژی وارد بازار می شوند و موجب ارتباط میان انسان ها می شوند. زندگی بسیاری از انسان ها امروزه وابسته به کامپیوتر است و انجام دادن بسیاری از کارها بدون این ها برای انسان ها دشوار است؛ این به دلیل امکانات و ویژگی هایی است که این دستگاه ها دارا می باشند و همین امکانات موارد استفاده از این ها را بالا برده است. در تولید و انتشار اطلاعات و محتوای دیجیتال، مصادف با سرعت بالای کامپیوترها و پیشرفت اینترنت شکل گرفت. بیشتر این اطلاعات مفید هستند؛ اما بین این ها فایل هایی وجود دارند که مخرب هستند و به سیستم آسیب می رسانند و یا برای سرقت کردن فایل های خاصی طراحی شده اند. امنیت دیجیتال، مفهوم مهمی است که هدف آن ایجاد امنیت درمقابل سرقت یا آسیب رسانی عوامل خراب کار، برای اطلاعات و فایل های کاربران است. یک آنتی ویروس خوب که توسط شرکت های فعال در حوزه ی امنیت طراحی شده باشد، می تواند این امنیت را به وجود آورد .
خطای ecp 20002: حریم خصوصی کاربران می تواند به هردلیلی و به هرشکلی موردحمله ی عوامل خراب کار قرار بگیرند. عدم اطلاع کاربران کامپیوتر ها از تهدیدهای مخرب مانند: ویروس کامپیوتری کم حجم که چند کیلوبایت حجم دارد، ابزار جاسوسی مخفی در ویندوز، سایتی جعلی برای سرقت اطلاعات کاربر و… و بی توجهی به این گونه تهدیدها ممکن است اثرات و ضررهای غیرقابل جبرانی را در بر داشته باشد. قطعا دربین حجم زیادی از اطلاعات و داده هایی که در کامپیوترها وجود دارند، شناسایی تمام تهدید ها ممکن نیست و احتمال دارد ما در معرض این آسیب ها و خطرات ناشی از آن قرار بگیریم. برای مقابله با تهدیدها و محافظت از اطلاعات شخصی و مهم خودمان نیازمند به روزرسانی اطلاعات و دانش در زمینه ی امنیت دیجیتال هستیم. اگر ازاین موارد آگاهی داشته باشیم، دیگر فایلی مشکوک در ایمیل مان را باز نخواهیم کرد و یا در ویندوز یک فایل ناشناس را اجرا نخواهیم کرد و با آشنایی از آدرس سایت های جعلی دیگر اطلاعات خودمان را در اختیارشان قرار نمی دهیم. هیچ کدام از نرم افزارهای کامپیوتری کامل نیستند به همین دلیل همواره حفره های امنیتی وجود دارند؛ همچنین همه روزه برنامه های جدیدی توسط عوامل مخرب تولید می شوند که کاربران عادی کامپیوتر نمی توانند با همه ی آن ها مقابله کنند. انتخاب و استفاده از یک آنتی ویروس کامپیوتر که قدرتمند و قابل اتکا باشد، یک روش معمول و دستیاری امنیتی برای مقابله با برنامه های مخرب و درامان بودن از آن هاست که در بیشتر سیستم ها و شبکه های کامپیوتری مورد استفاده است. تلاش ما دراین مقاله براین است که شما تا حد امکان با تهدیدهای مخرب و آسیب رسان در دنیای دیجیتال و روش های مقابله کردن با آن ها را بشناسید.
با موارد و نکاتی که درباره ی امنیت ویندوز و نیاز به توجه در حفظ اطلاعات مهم و شخصی بیان کردیم، بهتر است با روش هایی که به وسیله ی آن ها به دستگاه یا فایل های شخصی افراد مختلف آسیب رسانی می شود آشنا شویم و قبل از مقابله با این تهدیدها در مورد آن ها اطلاعاتی کسب کنیم.
یک کد و برنامه ی طراحی شده توسط برنامه نویسان است و برون اجازه ی صاحب دستگاه اطلاعات آن را تغییر می دهد و یا امور مخرب و از پیش تعیین شده ای انجام می دهد، که به آن بدافزار و یا برنامه ی مخرب گفته می شود. ممکن است بدافزارها کارهایی از قبیل: تخریب بخشی از سیستم، جمع آوری اطلاعات مهم شخصی و فرستادن آن ها به شخصی دیگر و یا کارهای ناخواسته ی دیگری انجام دهند و یک تهدید امنیتی به حساب می آیند. می توان انواع مختلفی از بدافزارها را نام برد از جمله: ویروس ها، جاسوس افزار، کرم، تروجان و یا تبلیغات ناخواسته؛ که درواقع بدافزارها به همین چند دسته ی کلی تقسیم می شوند. برای مقابله با تمام این بدافزارها می توان از یک آنتی ویروس خوب استفاده کرد.
علاوه بر اینکه یک برنامه ی سیستم را مورد تخریب و آسیب قرار می دهند این توانایی را دارند که روی برنامه های دیگر نیز رشد کرده و تکثیر شوند. معمولا فایل های exe موردحمله ی ویروس ها قرار می گیرند و با اجراشدن این فایل ها توسط کاربر، ویروس هم اجرا می شود و شروع به فعالیت می کند.
با نفوذ در سیستم های کامپیوتری و اجراشدن در آن ها، شروع به جاسوسی می کنند و اطلاعات شخصی کاربر مثل اطلاعات بانکی او را در اختیار فرد دیگری قرار می دهند. یکی از نرم-افزار های جاسوسیkeylogger نام دارد که فعالیت آن این است که هرچیزی را که کاربر در دستگاه خود تایپ می کند در خود ذخیره کرده و در اختیار فرد دیگری قرار می دهد و هم می تواند از کاربر فیلم بگیرد و در شبکه های اجتماعی بارگذاری کند.
این نرم افزار نحوه ی دسترسی و یا رمزگذاری روی فایل های کاربر را تغییر می دهد و برای بازگرداندن آن به کاربر از او پول درخواست می کند؛ این نرم افزار، نوعی نرم افزار جاسوسی است.
این بدافزارها برعکس ویروس ها برای انجام خراب کاری و اجراشدن روی دستگاه نیازی به دخالت کاربر ندارند و به عبارتی خودکفا هستند. کرم ها برای انجام کار مخرب خودشان، خود را در سیستم های کامپیوتری مختلف کپی می کنند و غالبا در شبکه گسترش پیدا می کنند .
: این بدافزار علاوه بر اینکه کار مفید انجام می دهد، آثار مخربی را هم روی دستگاه انجام می دهد و در واقع کاربر را برای اجرای آن اغفال می کند. می توان پچ را به عنوان نرم افزار کامپیوتری مثال زد که درواقع به آن نرم افزار آلودی نیز گفته می شود که از اینترنت دانلود می شود؛ این برنامه آلوده به تروجان است.
هدف این بدافزار بازکردن تبلیغات روی دستگاه و بردن کاربر به صفحه های تبلیغی است؛ که جزو برنامه های مخرب است.
بدافزاری که برای دزدیدن اطلاعات شخصی و مهم کاربر از روی صفحات اینترنتی استفاده می شود، فیشینگ نام دارد. برای بیان نمونه ای از فیشینگ می توان به این مورد اشاره کرد: شما قصد خرید شارژ برای تلفن همراه تان را از سایتی دارید، سایت را باز می کنید و برای خرید اطلاعاتی که درمورد کارت اعتباری شخصی شما خواسته شده را وارد می کنید و اگر این سایت و فروشگاه اینترنتی جعلی باشد، اطلاعات کارت شما در جای دیگری توسط این بدافزار ذخیره می شود و شخص تخریب گر و سودجو می تواند از اطلاعات شما سواستفاده کند و حساب شما را خالی کند. راه های نفوذ این بدافزار معمولا از راه ارسال ایمیل و فرستادن کاربران به صفحات اینترنتی جعلی است.
درباره ی روش های مخرب و راه ورود این تهدیدها به سیستم های کامپیوتری اطلاعاتی ارائه شد. اطلاعات شخصی و مهم و ضروری کاربران کامپیوتری مورد هدف این کار های مخرب قرار می گیرند به همین دلیل شرکت های فعال در حوزه ی امنیت نرم افزار هایی برای مقابله با این آسیب ها تولید و طراحی و عرضه می کنند؛ به این نرم افزارها آنتی ویروس کامپیوتر گفته می شود. شرکت های امنیت دیجیتال نرم افزارهای امنیتی خود را در قالب بسته های امنیتی عرضه می کنند که این بسته ها توان و امکانات مقابله با تهدیدهای فضای مجازی و بدافزارها را دارند؛ درواقع این نرم افزارها ضمن اینکه با انواع مختلف ویروس ها مقابله می کنند، درمقابل انواع تهدید های اینترنتی و شبکه ای نیز از دستگاه محافظت می کنند.
موضوع مهمی که موجب تمایز بین آنتی ویروس ها می شود، میزان پاسخ سریع و سرعت عمل آن آنتی ویروس هنگام ورود فایل آسیب رسان به سیستم موردهدف است؛ البته اکثر آنتی ویروس ها قدرت لازم درشناسایی و ازبین بردن بدافزارها را دارا هستند و تفاوت های کوچکی با یکدیگر دارند. دو موضوع مهم دیگری که درانتخاب و به کارگیری این نرم افزارهای امنیتی اهمیت دارند، اول میزان تاثیرگذاری نرم افزار بر کارکرد سیستم کامپیوتری و دوم قیمت اشتراک و استفاده از بسته های امنیتی است، که این دو موضوع ذکرشده بنا بر امکانات موجود مختلف است. تاثیر نکات ذکرشده در انتخاب یک آنتی ویروس خوب بسیار زیاد است.
مشخصه های زیادی برای سنجش قدرت عمل و کارکرد بسته های امنیتی و به خصوص آنتی ویروس کامپیوترها، وجود دارد. سرعت عمل، میزان توانمندی در حذف خطر، تاثیر کم در کندکردن سرعت عمل سیستم، امکانات بیشتر برای امنیت بیشتر، رابط گرافیکی و کاربری خوب، ازاین مشخصه ها هستند که مورد سنحش قرار می گیرند. نتایج سایت معتبری به نام av-test در بررسی های این مقاله مورد استفاده قرار گرفته است؛ این سایت یکی از موسسه های فعال در زمینه امنیت دیجیتال به حساب می آید.
در ادامه قصد داریم نمونه هایی از آنتی ویروس ها که جزو بهترین آنتی ویروس های کامپیوتر ویندوزهای ۷ و ۸ و همچنین ۱۰ شمرده می شوند و دارای اطلاعات مفیدی درباره ی نرم افزارهای امنیتی هستند. آنتی ویروس های ویندوز مثل: Bitdefender, Kaspersky Avast, AVGNorton, Trend, micro, Webroot, F-Secure، Panda, Eset, Avira, Microsoft defender, McAfee, Bullgurd, Sophos هستند. این آنتی ویروس های کامپیوتر برای آنتی ویروس کامپیوتر 2022 جزو بهترین ها به حساب می آیند.
این آنتی ویروس نسبت به سابقه ی کمی که در برابر شرکت کسپرسکی دارد، در اکثر نقدهای وارده به عنوان بهترین آنتی ویروس کامپیوتر معرفی می شود؛ بیت دفندر از شرکت رومانیایی و محصولی شناخته شده و عالی است. این شرکت در حوزه ی امنیت فضای مجازی و امنیت دیجیتال فعالیت دارد و در سال ۲۰۰۱ تاسیس شده است. امنیت دیجیتال نیاز به قابلیت هایی دارد که این آنتی ویروس، همه ی این قابلیت ها را داراست. از نظر رابط کاربری بسیار آسان طراحی شده است و همچنین از لحاظ ظاهری زیباست. بیت دفندرِ قدرتمند امکاناتی از جمله: اسکن بدافزارها و ازبین بردن آن ها، مقابله در برابر سایت های تخریب کننده و فیشینگ، اسکن میزان امنیت شبکه ی وای فای، مدیریت پسوورد، ویران کننده ی کلی یک فایل، دارای مرورگر وب اختصاصی، داشتن دیواره ی آتش برای مقابله با هر نوع نفوذ به سیستم، قابلیت کنترل کردن فرزندان توسط والدین، به کارگیری اطلاعات مهم و ضروری درمقابله با باج افزار ها و جلوگیری از مورد جاسوسی قرارگرفتن از طریق وبکم، را داراست. در تست های امنیتی که در چند ماه اخیر گرفته شده است، این آنتی ویروس در زمینه شناسایی و نابودکردن بدافزارها، کارآمد بودن و عملکرد نرم افزاری، موفق به کسب امتیاز عالی شده است. دانلود آنتی-ویروس بیت دفندر باتوجه به قیمت پایین و امکانات بسیار زیادش، گزینه ی خیلی خوبی به حساب می آید.
از این آنتی ویروس میتوان به Bitdefender Antivirus Plus 2022 اشاره کرد. آنتیویروس Bitdefender Antivirus Plus 2022 امنیت کاربر خود را برای گشت و گذار در اینترنت به خوبی تامین میکند تا کاربر خیال آسودهای داشته باشد و از ورود فایلهای مخرب از طریق مرورگر به دستگاه خود، جلوگیری کند. همچنین میتوان گفت این آنتیویروس به این دلیل که اطلاعات کارت بانکی کاربر را بهطور امن حفظ میکند تا از دست هکرهای مختلف محافظت گردد، برای خریدهای اینترنتی بسیار مناسب بوده است. این آنتیویروس همچنین دارای قابلت ضدفیشینگ بوده که از این رو دسترسیبه سایتهای خطرناک و مخرب را قطع میکند که بسیار عالی است. میتوان گفت که آنتیویروس Bitdefender Antivirus Plus 2022 یکی از بهترین آنتیویروسها از نظر استفاده از میزان رم سیستم است که بسیار کم بوده و شاهد کند شدن و هنگی سیستم نیستیم. همچنین این آنتیویروس بهدلیل داشتن موتور جستوجوی قوی، از ورود ویروس به دستگاه شما جلوگیری کرده و با ارائه فایلهای آپدیت، لیست ویروسها و بدافزارهای خود را بهروزرسانی میکند تا از دستگاه شما در برابر آنها محافظت کند.
از بهترین و برترین آنتی ویروس های جهان می توان به آنتی ویروس کامپیوتر Norton اشاره کرد. دلیل مقبولیت این آنتی ویروس به این خاطر است که سبک می باشد و در شناسایی بدافزار ها دقت بسیار بالایی دارد. از بهترین ویژگی های آنتی ویروس نوترون می توان به شناسایی و حذف بدافزار ها، مقابله با سایت های مخرب، دیوار آتش قدرتمند و بکاپ گیری اطلاعات برای مقابله با بدافزارها و اتصال وی پی ان و مدیریت پسوردها اشاره کرد. آنتی ویروس کامپیوتر Norton توانسته است در هر سه واحد تست امنیتی شامل شناسایی بدافزارها، عملکرد نرم افزاری و کارآمد بودن امتیاز بالایی را کسب کند. آن دسته از کسانی که آنتی ویروسی می خواهند که به روی سرعت تاثیر کمی داشته باشد؛ آنتی ویروس کامپیوتر Norton برای آنان مناسب است.
کسانی که مدت زیادی است از رایانه استفاده میکنند، حتما آنتیویروس Norton Antivirus Basic را به خوبی میشناسند. این کمپانی از قدیمیترین کمپانیهای تولید آنتیویروس است که حال با استفاده از نسخه Norton Antivirus Basic که برای ویندوز ارائه نموده است، میتوان به خوبی هر چه تمام تر از سیستم شما محافظت کند. این آنتی ویروس، سیستم شما را از تروجان ها، ویروس ها و… به خوبی محافظت کرده و یکی از بهترین پکیج های امنیتی جهان است. همانطور که گفتیم این آنتیویروس یکی از بهترینهاست و بههمین دلیل در مکان دوم قرار گرفته استکه نشاندهنده ارزش بالای آن است. همچنین آنتیویروس Norton Antivirus Basic بسیار روان و مناسب بوده و سرعت سیستم را کاهش نمیدهد. بهعلاوه مانند تمامی آنتیویروسها، از ورود هرگونه فایل مخربی به داخل سیستم جلوگیری میکند و در صورت یافتن آنها، به سرعت آنها را حذف میکند تا سیستم آلوده نگردد. از دیگر مزایای بسیار مفید این آنتیویروس میتوان به جلوگیری از دزدیده شدن رمز عبور کاربر در حین آنلاین بودن اشاره کرد. یکی از ویژگیهای مثبت این آنتیویروس، اسکن خودکار حافظه جانبی حین اتصال به کامپیوتر است که در صورت وجود ویروس، به سرعت حذف میگردد. کاربر میتواند با استفاده از موتور جستوجوی قوی آن، بهراحتی درایوهای خود را اسکن نموده تا از نبود ویروس مطمئن گردد. طبق ادعای شرکت سازنده این آنتیویروس، باعث کندی و لگ در سیستم نمیگردد اما گاهی در برخی از نسخههای مرورگر گوگل کروم دیده شده که بهطور ناگهانی متوقف میشود.