۸ توصیه مهم مشاوران در انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۲ – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

به گزارش بازرگانی خبرگزاری آنلاین، تمامی داوطلبین کنکور سراسری، پس از شرکت در آزمون باید برای انتخاب رشته بر اساس فاکتورهای مانند، سطح دانشگاه، موقعیت و … اقدام نمایند. در سال جاری در نیمه دوم مرداد ماه زمان انتخاب رشته در سامانه سنجش به نشانی sanjesh.org است. اگر خواهان قبولی در رشته مورد نظر خود هستید، برای مطالعه ۸ توصیه مهم مشاوران در انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۲ تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

۸ توصیه مهم مشاوران در انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۲

چگونگی بررسی کارنامه سراسری ۱۴۰۲

کارنامه‌های کنکور سراسری دارای اطلاعتی مانند معدل، نمرات آزمون و اطلاعات فردی هر داوطلب می‌باشد که هر فرد می‌تواند برای مشاهده کارنامه خود، پس از اعلام نتایج وارد سامانه سنجش شده و آن را دریافت نماید و اگر در زمان مشاهده کارنامه خود، مغایرتی در نمرات خود مشاهده نمود می‌تواند برای اعتراض به نتایج کنکور خود از طریق سامانه سنجش اقدام نماید.

انتخاب رشته بر اساس به نمرات خام و نمرات آزمون هر فرد مشخص می‌شود و باید بر اساس این دو نمره بتواند انتخاب رشته مناسبی انجام دهد.

همچنین، همانطور که می‌دانید ثبت نام دانشگاه سراسری و آزاد با هم ادغام شده و اگر در دانشگاه آزاد مجاز به انتخاب رشته شده باشید، در انتهای کارنامه خود می‌توانید کد دسترسی برای انتخاب رشته آزاد را مشاهده کرده و برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد اقدام نمایید.

نحوه صحیح چیدمان انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۲

پس از آن که نتایج اولیه کنکور اعلام گردید، افرادی که مجاز به انتخاب رشته شده باشند باید وارد سامانه سنجش شده و نسبت به انتخاب رشته خود اقدام نمایند. یادآور می‌شویم برای انتخاب رشته شما نباید هزینه اضافی پرداخت نمایید و انتخاب رشته به صورت بدون هزینه‌ای برای شماست.

هر فرد می‌تواند تا ۱۵ کد رشته را انتخاب و ثبت نام نماید.

افراد مجاز در دانشگاه آزاد باید برای رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی باید از طریق سامانه سنجش اقدام کرده و برای انتخاب دیگر رشته‌ها باید از طریق خود سامانه دانشگاه آزاد اقدام نمایند.

برای افرادی که قصد شرکت در رشته‌های بدون آزمون دانشگاه سراسری دارند، باید رشته‌های خود را در همان زمان وارد نمایند.

انتخاب ۱۵۰ رشته در کنکور سراسری می‌تواند به افراد کمک کند تا بر اساس علایق رشته‌های خود را انتخاب نمایند و باید انتخاب رشته خود را بر اساس علایق انتخاب نمایید

سازمان سنجش انتخاب‌های شما را از بالا به ترتیب بررسی کرده و پس از قبولی در هر یک آن را اعلام می‌نماید.

نحوه صحیح چیدمان انتخاب رشته کنکور سراسری به سه صورت خوشبینانه، منطقی و بدبینانه است.

در حالت خوشبینانه شما در ابتدای فرم انتخاب رشته باید رشته‌های مورد علاقه خود را انتخاب نماید، حتی اگر در آن شانس کمتری برای قبولی داشته باشید.

سپس چیدمان منطقی است که باید پس از خوشبینانه ها در نظر بگیرید و آن‌هایی که احتمال قبولی با توجه به نمرات و تراز خود دارید و در انتهای فرم خود نوبت به چینش بدبینانه می‌رسد که رشته‌های را باید انتخاب نمایید که احتمال قبول بسیار بالایی دارید و با خیال راحت می‌توانید قبولی خود را در آن رشته‌ها تضمین نمایید.

۸ توصیه مهم مشاوران در انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۲

۸ نکته انتخاب رشته که مشاورین خبره در این امر توصیه می‌کنند به صورت زیر است:

با رشته‌های دانشگاهی آشنایی پیدا نمایید و آینده‌ی شغلی آن را بدانید.

بهتر است در زمان انتخاب رشته آینده شغلی و اجتماعی آن را به صورت کامل دانسته و آن رشته را به خوبی بشناسید. برای شناخت کامل رشته‌ها می‌توانید از دانشگاه‌ها و اساتید پرس و جو نمایید و یا با دوستان و آشنایان گفت و گو نمایید. و یا با افرادی که در رشته مورد نظر شما موفق شده اند صحبت نمایید. برای اطلاع کامل از رشته‌ها و آینده آنها می‌توانید همچنین از مشاورین ایران تحصیل نیز کمک بگیرید.

شهر محل تحصیل رشته انتخاب خود را بشناسید.

اگر قرار باشد به غیر از شهر خودتان به شهری دیگری برای ادامه تحصیل بروید بهتر است از قبل با ن آشنایی‌هایی داشته باشید و یا ببینید که آی به محل زندگی شما نزدیک است و یا آشنا و خویشاوندی در آن شهر دارید؟ نظر خانواده درباره آن شهر چیست؟ از نظر آب و هوایی چقدر به شهر شما نزدیک است و… این موارد می‌تواند در انتخاب رشته شما اثر گذار باشد.

چینش بدبینانه خود را مشخص نمایید.

در زمان مشاوره انتخاب رشته کنکور، یکی از پرسش‌های مطرح شده این است که شما چه رشته‌هایی را به نماندن پشت کنکور برای یک سال دیگر ترجیح می‌دهید و آیا اگر در رشته‌های مورد علاقه خود انتخاب نشوید حاضرید مجدد برای کنکور مطالعه نمایید و یا در یکی از رشته‌های بدبینانه خود مشغول به تحصیل می‌شوید. پاسخ به این گونه مسایل شخصی بوده و با توجه به هدف هر فرد، پاسخ متفاوت است. اما والدین شما با توجه به دانستن خلق و خوی شما می‌توانند در این امر به شما کمک کرده و راهنمایی نمایند، پس حتماً در این امر به جز مشاوره با خانواده خود مشورت نمایید.

در زمان انتخاب رشته حتماً رشته‌های مد نظر خود را از قبل یادداشت نمایید و حتماً به صورت دقیق ظرفیت هر رشته و نوع آن که منظور شبانه، روزانه و.. است را مطالعه نمایید.

احتمال قبولی شما بر اساس ترتیب اولویت‌های شما در فرم انتخاب است که باید آن را بر اساس علایق خود چیدمان کنید، پس حتماً معیار چینش خود را بر اساس چیدمان خوشبینانه، منطقی و بدبینانه در نظر بگیرید.

اگر در چندین رشته قبول شده باشید، قبولی شما در آن رشته‌ای خواهد بود که بالاتر از سایرین باشد.

در زمان انتخاب رشته تا پایان مهلت شما می‌توانید تا ۸ مرتبه، اولویت‌های خود را ویرایش و چیدمان آنها را تغییر دهید ولی پس از اتمام مهلت ثبت نام دیگر امکان ویرایش برای شما نخواهد بود و سپس پس از قبولی به هیچ عنوان نمی‌توانید رشته قبولی خود را تغییر دهید. بنابراین برای انتخاب رشته خود حتماً از قبل با مشاورین خبره مشورت نمایید.

به نوع پذیرش دانشگاه‌ها توجه نمایید.

اگر می‌خواهید انتخاب رشته خوب و موفقی داشته باشید حتماً به نوع پذیرش توجه نمایید. بسیاری از دانشگاه‌ها بر اساس رتبه داوطلب و برخی دیگر بر اساس قطبی و ناحیه‌ای می‌باشد. پس حتماً در زمان انتخاب رشته به فاکتور نوع پذیرش قطبی، رشته‌های دارای سهمیه و.. بسیار توجه نمایید.

پس از مطالعه این ۸ توصیه مهم مشاوران در انتخاب رشته کنکور سراسری، برای ارتباط با مشاورین خبره و کسانی که این مسیر را با موفقیت طی کرده اند می‌توانید با شماره (۵۳۰۷ ۹۰۷ ۹۰۹) تماس حاصل کرده و راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایید.

نحوه انتخاب رشته کنکور سراسری

برای انتخاب رشته در سامانه سنجش باید مراحل زیر را طی نمایید:

ابتدا وارد سامانه سنجش به نشانی اینترنتی sanjesh.org شوید

سپس دفترچه انتخاب رشته را دانلود و کامل مطالعه نمایید.

سپس رشته‌های مورد نظر خود را بر روی برگه و با ترتیب بنویسید.

فرم انتخاب رشته را تکمیل کرده و در انتها کد رهگیری خود را دریافت نمایید و تا زمان اعلام نتایج نهایی نزد خود نگه دارید.

نکته: برای استفاده از نرم افزار انتخاب رشته هم می‌توانید روی لینک انتخاب رشته آنلاین کنکور کلیک کنید.

۸ توصیه مهم مشاوران در انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۲

سوالات متداول پیرامون انتخاب رشته

انتخاب رشته دانشگاه‌های سراسری و آزاد به صورت همزمان و مجزا از هم هستند؟

انتخاب رشته به صورت همزمان ولی به صورت مجزا برای دانشگاه سراسری و آزاد برگزار می‌گردد.

اگر داوطلبی در مرحله اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته موفق به کسب نتیجه قبولی نگردد، شانس دیگری دارد؟

بله، چنانچه داوطلبی پس از اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری موفق به کسب نتیجه قبولی نشود، می‌تواند در مرحله تکمیل ظرفیت شرکت کند.

توصیه‌های مهم در زمان انتخاب رشته موفق چه مواردی است؟

در متن مقاله به بررسی توصیه‌های مهم پرداخته ایم؛

خلاصه مطلب

انتخاب رشته کنکور امروزه به عنوان یکی از چالش‌های متقاضیان است. انتخاب رشته کنکور سراسری با دانشگاه آزاد به صورت همزمان بوده و به صورت کاملاً اینترنتی است. ما در این مقاله علاوه بر نکات انتخاب رشته و مراحل انجام آن، ۸ توصیه مهم مشاوران در انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۲ را به صورت کامل برای شما شرح دادیم. برای اطلاع بیشتر و دریافت پاسخ به سوالات خود می‌توانید با کارشناسان ما با شماره (۵۳۰۷ ۹۰۷ ۹۰۹) تماس بگیرید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری آنلاین در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

دکمه بازگشت به بالا