«کارنامه» پرورشی دانش‌آموزان شامل چه شاخص‌هایی می‌شود؟

«کارنامه» پرورشی دانش‌آموزان شامل چه شاخص‌هایی می‌شود؟

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه کارنامه پرورشی هر دانش آموز و مدرسه به صورت مجزا در سامانه نورینو از طریق پورتال یکپارچه وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir قابل مشاهده است، اعلام کرد که این معاونت در صدد است شاخص‌های این کارنامه را به سمت کیفی سازی و استانداردسازی پیش ببرد.

اصغر باقرزاده در گفت‌وگو با کندوج، با بیان اینکه دسترسی به سامانه نورینو از طریق پورتال یکپارچه وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir قابل دسترس دانش آموزان، معلمان و والدین است، اظهار کرد: در نورینو هر کنشگری که دانش آموز و مدرسه دارد به صورت کارنامه‌ای مجزا برای مدرسه و دانش آموز قابل رویت است.

وی با بیان اینکه دنبال این هستیم که شاخص‌های این کارنامه را افزایش داده و به سمت کیفی سازی و استاندارد سازی پیش ببریم، تصریح کرد: در حال حاضر نماز جماعت مدارس، شرکت دانش آموزان در مسابقات قرآن در ۱۰ رشته، شرکت دانش آموزان در مسابقات فرهنگی در ده‌ها رشته، ثبت تجارب تربیتی معلمان و مربیان مدرسه و عضویت در سازمان دانش آموزی از جمله شاخص‌هایی است که در نورینو ثبت شده است. همچنین برای فصل تابستان نیز شاخص اوقات فراغت به این شاخص‌ها اضافه شده است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش همچنین افزود: در واقع کارنامه پرورشی برای مدرسه به طور جداگانه و برای دانش آموز نیز جداگانه در سامانه نورینو ایجاد می‌شود و قابل رویت است و دانش‌آموز، مدرسه و معلم باید کنشگری خود را انجام دهند تا نمره بگیرند.

به گزارش کندوج، از ابتدای سال تحصیلی جاری، فرآیند ثبت‌نام و اطلاع‌رسانی و اجرای مهم‌ترین فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی از جمله مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان و فرهنگیان، مسابقات فرهنگی هنری، مسابقات پرسش آنلاین، گروه‌های سازمان دانش آموزی، جشنواره تجارب برتر تربیتی، هیات‌های مذهبی دانش آموزی و ثبت اطلاعات کتابخانه مدارس در قالب سامانه «نورینو» آغاز شده است.

با توجه به هدف‌گذاری صورت گرفته، در نظر است که همه فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی مدارس از جمله اردو، جشنواره‌ها، اوقات فراغت و… در قالب این سامانه جانمایی شود و دانش آموزان، فرهنگیان و مدیران مدارس بابت تمام فعالیت‌ها و کنش‌های تربیتی خودشان متناسب با ضریب اهمیت موضوعات امتیاز دریافت کنند و در طول دوران تحصیل در پرونده پرورشی آنان ثبت شود.

براساس اطلاعات مندرج در این سامانه، امتیاز و کارنامه مدارس سراسر کشور بر حسب عملکرد تربیتی دانش آموزان آن مدارس به صورت نموداری و مقایسه‌ای قابل استخراج است و در حال حاضر امکان مشاهده رتبه عملکرد پرورشی تمام مدارس در سطوح شهرستانی، استانی و کشوری از طریق این سامانه امکان پذیر است.

همچنین پیش تر باقرزاده اعلام کرده بود که رایزنی‌های اولیه برای اعتبار بخشی به این کارنامه و اعمال آن در فرآیند تحصیلی دانش آموزان صورت گرفته تا دانش آموزان در کنار کارنامه تحصیلی یک کارنامه پرورشی از ابتدای دوران تحصیل خود داشته باشند و از آن برای انتخاب رشته، ورود به دانشگاه، استخدام و… استفاده کنند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا