توصیه «سهیل اسعد» به هیاتهای مذهبی/غرب از تاثیرگذاری قرآن نگران است
یک مبلغ لبنانی الاصل گفت:غربیها به دنبال این هستند که هر چیزی که میتواند یک سلطه و اثر مثبتی بر روی انسانها و عالم هستی داشته باشد را از بین ببرند؛ در این بین تاثیر قرآن و امام حسین(ع) که خود قرآن ناطق است بر روی مسلمان و مردم جهان زیاد است و بر همین اساس به دنبال این هستند که با هتک حرمت قرآن و با وجود راهاندازی کمپینهای نمایشی، اما در هیچ یک از این رفتارها نمیتوانند موفق شوند و تاثیری داشته باشند چرا که یک راه بیهوده را میروند.
حجتالاسلام سهیل اسعد- مبلغ لبنانی الاصل اسلام- در گفتوگو با کندوج، با بیان اینکه بحث رسانهای کردن این نوع رفتارها به یک پروژه بزرگ برمیگردد و یک طرحی است که در غرب چند سالی است به صورت جدی آن را پیگیر میکنند و آن هتک حرمت هر چیزی است که تأثیر اخلاقی قانونی و حقوقی و حتی فرهنگی میتواند داشته باشد.
وی ادامه داد: وقتی به رفتارهای غربیها نگاه میکنیم میبینیم که در غرب هر چیزی که بر مردم تأثیر مثبت دارد را از بین میبرند مثلا نمونه آن نظام خانواده و سلطه رفتاری خانواده بر افراد است. اصل طرح از اینجا نشأت میگیرد که در غرب هر چیزی که میتواند مردم را به یک سمت خاص و درست ببرد از بین ببرند.
این مبلغ دینی اظهار کرد: برهمین اساس این نوع رفتارها از اینجا نشأت میگیرد یعنی درصدد ضربه زدن به هر نوع تاثیر مثبت بر مردم جهان هستند. قرآن هم بر مسلمانان تاثیر مثبت دارد. قرآن رفتارهای مسلمین را در فضای قانون و شریعت و در فضای ارزشهای انسانی بالا میبرد و آنها میخواهند این تاثیر مثبت را بزنند. اگر قرآن را بزنند یعنی حاکمیت اول جهان اسلام را زدهاند و فکر میکنند کار در ردههای پایینتر خیلی راحتر میشود.
سهیل اسعد تاکید کرد: اینکه چرا قرآن را با این شکل هتک حرمت میکنند چون فکر اینها هالیوودی است و این مسئله جوری باید مطرح شود که مردم متاثر شوند و از دو طرف هم جبهه باطل از این حرکت خوشحال شوند و هم اینکه جبهه حق از این رفتار ناراحت شوند و درصدد دفاع برآیند. در زمان آغاز کار تکفیریها رفتار اینها خیلی به فیلمهای هالیوودی شباهت داشت و این به خاطر تحریک احساسات مردم بود.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که تاثیر این رفتارها بر روی جوانان چگونه است؟ اضافه کرد: این حرکت دو نوع تاثیر دارد؛ از ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ به بعد این رفتارها یک تأثیر منفی داشت و یک تأثیر مثبت مثبتش کنجکاوی برای جوانان بود مثلا در این تاریخ بیشترین کتابی که در غرب فروخته شد قرآن کریم بود و جوانان غربی به دنبال این رفتند که بدانند این همه که اینها از اسلام سخن میگویند و بحث تروریسم را مطرح کردند دین اسلام چگونه دینی است؟ خیلی از جوانان کنجکار شدند که بدانند اسلام چیست چرا که جوانان امروزی هر چیزی را بدون دلیل قبول یا رد نمیکنند و اینجا بود که به جای تأثیر منفی تاثیر مثبت داشت.
این کارشناس مسائل اسلامی در ادامه با اشاره به کمپینی که در ایام ماه محرم از سوی غربیها در شبکههای اجتماعی برای کمرنگ کردن مراسم عزاداری راه افتاده است، اظهار کرد: اگر در منظومه اسلام نگاه کنیم منافعی که دشمنان اسلام دارند بیشترین آثاری که میتوانند از آن ناراحت شوند نهضت عاشورا است چرا که نهضت امام حسین(ع) محور مقاومت و در بعد اجتماعی اسلام بسیار اثرگذار است. آنها دوست ندارند امام حسین (ع) اینقدر مطرح باشد و فرهنگ حسینی در همه جای عالم نشر پیدا کند و تبدیل شود به نیروهای حشدالشعبی درعراق و یا نیروی مقاومت در لبنان، یمن، سوریه و سایرکشورها؛ لذا از یک جایی باید شروع کنند و چون محرم ایستگاه حساسی است و مجالس آگاهی و علمی و تقویت رفتاری و روحی انسان را بر عهده دارد و بر عواطف تاثیر میگذارد و جذب حداکثری مردم و جوانان را دارد، پس میخواهند به محرم ضربه بزنند.
سهیل اسعد یادآور شد: امام راحل فرمودند: «ما هر چه داریم از محرم و صفر است.» در مقابل، اینها میخواهند بر علیه این شعار و این هدف کاری کرده باشند برای همین است که این جور کمپینهای بیاثر راهاندازی میکنند.
این کارشناس و مبلغ دینی در ادامه به هیاتهای مذهبی در ایام ماه محرم و صفر توصیه کرد: هیاتهای مذهبی در این ایام به امام حسین (ع) به عنوان قرآن ناطق بپردازند و جوانان این را درک کنند که دلیل گریه و عزاداری بر امام حسین(ع) این است که امام حسین(ع) قرآن ناطق است.
انتهای پیام