چرا غذافروشیهای خیابان سی تیر جمعآوری شدند؟
سخنگوی شورای شهر تهران به آنا پاسخ داد؛
سخنگوی شورای شهر تهران درباره تصمیم این شورا برای جمعآوری غرفههای غذافروشی در خیابان سی تیر توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پاییز سال۹۶ بود که نخستین راسته خوراکیهای تهران با نظر مساعد شهردار وقت، در خیابان سیتیر کلید خورد. این طرح موقت با محور بازگرداندن زندگی به معابر قدیمی و تاریخی تهران کلید خورد، اما سازوکاری برای کاهش ترافیک مسیر از سد معبر، ایجاد سیستم راهآب کافهها و تهویه اغذیهفروشان درنظر گرفته نشده بود.
پاییز امسال علیرضا زاکانی، شهردار تهران درباره جمعآوری اغذیهفروشان گذر گردشگری سیتیرگفت: موزه ملی اعلام کرده وجود اغذیهفروشیها در کنار موزه ملی آثار سویی برای نفایس دارد.
زاکانی افزود: قصد داریم با تدبیری که از سوی شهرداری تهران بهکار بسته میشود، از آسیب به این نفایس ملی و آثار تاریخی جلوگیری کنیم .به این ترتیب غرفهها و خودروهای ون که از زمان غروب آفتاب تا پاسی از شب در این خیابان به فروش اغذیه میپرداختند جمعآوری شدند. تصمیمی که با واکنشها و نظرات متفاوتی همراه بود.
علیرضا نادعلی، عضو و سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران که از موافقان این تصمیم است درگفتوگو با خبرنگار آنا درباره علت جمعآوری این فضا در خیابان سی تیر توضیحاتی داده است که در ادامه مشاهده خواهید کرد.