مرگ بر تلگرام، مرگ بر واتساپ… مرگ بر برق!
«مرگ بر واتساپ! مرگ بر تلگرام! مرگ بر اینستا! مرگ بر توییتر»! – این شعار ها که کلیپ آن وایرال شده و در فضای مجازی دست به دست می شود از سوی لشکرکشان و کفن پوشان ایرانی که همواره به صورت نمادین خواستار مرگ های سنتی برای دشمنان و مخالفان و گاه حتی برای منتقدان بوده اند سر داده شده و اینک به فراخور تغییرات دنیوی مرگ را به حوزهٔ فن آوری های نوین نیز تسری و توسعه داده اند و یاللعجب که از طریق همین بستر هم نسبت به پخش و دست به دست شدن این خواسته اقدام شده است و می شود البته!
به طریق اولی معلوم نیست که چند صباح دیگر مثلاً نگویند مرگ بر برق یا مرگ بر هوش مصنوعی! و با این دست فرمان دیری نمی پاید که شاهد شعار مرگ در هر حوزه و صنعتی باشیم!
از باریدن مرگ بر در و دیوار و انسان ها خسته نشده اند که حالا سراغ تکنولوژی هم آمده اند؟! من نمی دانم چه لذتی در مرگ و نیستی برای هر کس و هر چیز که با آن مخالف اند استشمام می کنند؟ این همه مرگ نثار ماهواره کردید سُر و مُر و گنده پیش چشم تان است!
بسیار خوب! اصلا اگر قسمتی از دنیای تکنولوژی و ارتباطات در غزه نیز فیلتر بود آن وقت چگونه صدای مظلومیت غزه و فلسطین به گوش جهانیان می رسید؟ با ایتا و روبیکا؟!
بدانید که دفاع از غزه و برافراشتن پرچم فلسطین با آرزوی مرگِ شبکه های اجتماعی به وقوع نمی پیوندد و بدانید که پس از «مقاومت» سلاح اصلی مردم غزه در آشکارسازی جنایات اسرائیل همین «شبکه های اجتماعی» است که شما بدترین مدل و استراتژی در برخورد را با آن انتخاب کرده اید و باز بدانید به موجب این فضا که مرگ آن را طلب می کنید اعتراضات گستردهٔ جهانیان علیه اسرائیل فراهم آمده و تبدیل به مصیبتی برای آنان گشته است.
به جای این کار های فیک بنشینید و با رقابت صحیح -و نه قلع و قمع- از این فضا برای پیش روی استفاده کنید و پلتفرم های وطنی نظیر ایتا و روبیکا را جهانی کنید آن وقت به خودیِ خود شعارهای تان جامهٔ عمل خواهد پوشید و با «مرگ بر» هر جنبنده و غیر جنبنده ای که به مذاق شما خوش نمی آید ره به جایی نمی بریم چرا که با این روند چند نوبت بعد شعار سر خواهید داد مرگ بر برق!