ارتباط فعالیت بدنی کوتاه مدت با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی در زنان – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

ارتباط فعالیت بدنی کوتاه مدت با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی در زنان - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار آنلاین به نقل از شینهوا این تحقیق توسط محققان دانشگاه سیدنی نشان داد که به طور متوسط چهار دقیقه فعالیت بدنی شدید در روز به طور قابل توجهی خطر حوادث قلبی عروقی عمده از جمله حملات قلبی را برای زنان میانسال کاهش می دهد.

این مطالعه نشان داد که زنان ۴۰ تا ۷۹ ساله که ورزش منظم انجام نمی دهند اما به طور متوسط روزانه ۳.۴ دقیقه صرف فعالیت شدید می کنند ۴۵ درصد کمتر از زنانی که این فعالیت شدید را انجام نمی دهند دچار یک رویداد قلبی عروقی بزرگ می شوند.

«امانوئل استاماتاکیس» نویسنده اصلی این مطالعه گفت: «فعالیت های شدید روزانه که در فواصل کوتاه تا یک دقیقه انجام می شود نتایج سلامت قلب را در زنان میانسال بهبود می بخشد.»

او در یک بیانیه رسانه ای گفت: «تبدیل دوره های کوتاه فعالیت بدنی شدید به یک عادت سبک زندگی می تواند گزینه امیدوارکننده ای برای زنانی باشد که تمایلی به ورزش منظم ندارند یا به هر دلیلی قادر به انجام آن نیستند».

وی در ادامه افزود: «به عنوان یک نقطه شروع می تواند به سادگی انجام چند دقیقه فعالیت در طول روز مانند بالا رفتن از پله حمل خرید پیاده روی در سربالایی بازی با کودک یا حیوان خانگی باشد.»

این مطالعه از داده های ۲۲۳۶۸ شرکت کننده در مطالعه بانک اطلاعاتی بریتانیا استفاده کرد که بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ از ردیاب های فعالیت بدنی استفاده می کردند.

سلامت قلب و عروق از طریق پرونده های بیمارستانی و مرگ و میر تا نوامبر ۲۰۲۲ پایش شد.

زنانی که به طور متوسط روزانه ۳.۴ دقیقه فعالیت بدنی شدید دارند ۵۱ درصد کمتر در معرض حمله قلبی و ۶۷ درصد کمتر در معرض ابتلاء به نارسایی قلبی قرار داشتند.

حداقل ۱.۲ دقیقه فعالیت در روز با ۳۰ درصد کمتر خطر کل حوادث قلبی عروقی ۳۳ درصد کمتر خطر حمله قلبی و ۴۰ درصد کمتر خطر نارسایی قلبی همراه بود.

مردان از مزایای سلامتی کمتری از فعالیت بدنی شدید برخوردار بودند. کسانی که به طور متوسط ۵.۶ دقیقه در روز فعالیت داشتند تنها ۱۶ درصد کمتر از کسانی که هیچ یک از آنها را نداشتند دچار یک رویداد قلبی عروقی بزرگ شدند.

دکمه بازگشت به بالا