اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان برگزار شد

اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان برگزار شد

اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان باحضور تعدادی از نمایندگان سابق زن با محوریت استفاده از ظرفیت این مجمع به عنوان یک مجمع ملی برگزار شد.

به گزارش کندوج سلسله نشست ‎های نمایندگان ادوار در این مرکز در راستای تحقق درخواست قالیباف رییس مجلس با هدف ایجاد انسجام ملی استفاده از ظرفیت و پتانسیل نیروی‎های انسانی متخصص و کاربلد همچنین هم اندیشی و ارائه راهکار برای عبور از مشکلات کشور در حوزه های مختلف همچون سیاسی اقتصادی اجتماعی فرهنگی و بانوان تشکیل می شوند.

همچنین با توجه به اثربخشی حضور بانوان فعال در حل مشکلات کشور رئیس مجلس و رئیس مرکز امور نمایندگان مجلس بر استفاده از ظرفیت بانوان نماینده ادوار که در دوران نمایندگی خود منشاء تغییر و تحول قابل توجه در کشور بوده اند تاکید دارند.

اولین نشست مجمع نمایندگان بانوان ادوار با حضور وحیده علایی طالقانی لاله افتخاری زهرا پیشگاهی فرد پروین سلیحی فایزه هاشمی رفسنجانی عشرت شایق ناهید تاج الدین رفعت بیات الهه راستگو سیده سکینه عمرانی طیبه صفایی حمیده عدالت فاطمه آجرلو سیده فاطمه ذوالقدر سیده حمیده زرآبادی زهرا ساعی هاجر چنارانی سمیه محمودی فاطمه سعیدی و سکینه الماسی از نمایندگان ادوار مجلس برگزار شد.

رحیمی مظفری: بیشترین سرمایه سوزانده شده طی دهه های گذشته سرمایه انسانی است

عبدالعلی رحیمی مظفری رییس مرکز امور نمایندگان مجلس در ابتدای این نشست گفت: متاسفانه اگر طی چند دهه گذشته یک سرمایه را بیشتر از دیگر سرمایه ها سوزانده ایم که آن هم «سرمایه انسانی» است و تسریع حس بی اعتمادی در جامعه را به دنبال داشته و تمامی ما در شکل گرفتن چنین احساسی دخیل هستیم بنابراین حفظ شان نمایندگان ادوار به عنوان نیروی انسانی متخصص به ویژه بانوان بسیار ضروری است.   

وی تاکید کرد: حفظ شان نماینده و اینکه بتوانند تشکیلات اثرگذار خود را بدون دخالت در کار نمایندگان فعلی داشته و در عرصه ملی اثرگذار باشند ازجمله موضوعات مورد تاکید در مرکز امور نمایندگان است و نمایندگان باید شان و جایگاه قبلی خود را حفظ کرده و در مسایل مهم کشور نقش افرینی کنند.

وحیده طالقانی: باید از تجارب افراد صاحب دانش بهره برد

وحیده طالقانی نماینده دوره ششم مجلس با طرح پیشنهاد برگزاری جلسه مجمع بانوان نماینده ادوار با فراکسیون فعلی زنان مجلس گفت: یک دغدغه و نگرانی دارم مبنی بر اینکه ذخایر اطلاعاتی که در عمر سپری شده خود کسب کرده ام را به چه نحو انتقال دهم تا حفظ شده و به نحوه احسن در راستای حل مشکلات مردم مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: سال ها در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و در روستا و شهرهای دورافتاده فعالیت کرده و برای مردم کار درمانی کردم بنابراین معتقدم باید از تجارب افراد صاحب دانش بهره برد.

چنارانی: می توان از درون جلسات نمایندگان ادوار به نتایج خوبی رسید

 هاجر چنارانی نماینده دوره دهم اظهار کرد: کمترین فایده این نشست ها و جمع کردن بانوان نماینده ادوار به دور هم تازه کردن دیدارها و تبادل اطلاعات است هرچند می توان از درون این جلسات به نتایج خوبی رسید.  

فاطمه زرآبادی: نباید استفاده از ظرفیت زنان را صرفا به صورت نمایشی دنبال کرد

سیده فاطمه زرآبادی نماینده دوره دهم مجلس نیز تاکید کرد: اگرچه اساسا جدا کردن زنان از مردان اقدام اشتباهی می دانم چراکه زنان جزئی از جامعه هستند و اگر قرار است کاری انجام شود باید در بطن همان جامعه باشد بنابراین جدا کردن زنان از مردان به معنای اهمیت به زنان نیست بلکه باید بررسی شود؛ قوانینی که در مجلس تصویب می شود تا چه میزان متناسب با امنیت آزادی عدالت و اشتغال زنان جامعه است؟ نباید استفاده از ظرفیت زنان را صرفا به صورت نمایشی دنبال کرد.

وی خطاب به رئیس مرکز امور نمایندگان مجلس بیان کرد: بهتر است شما و رئیس مجلس گزارشی دهید مبنی بر اینکه چه تعداد از معاونان و مدیرکل ها در مجلس یا در دیوان محاسبات و… زنان هستند هرچند تشکیل این جلسه به عنوان اولین گام قابل تقدیر است اما باید مشخص است ما به عنوان زنان نماینده ادوار قرار است چه کاری انجام دهیم و اهداف این جلسات به درستی مشخص شوند.  

سیده فاطمه ذوالقدر نماینده دوره دهم مجلس گفت: باید به این سوال که متولی استفاده از ظرفیت نمایندگان ادوار چه مرکز یا نهادی است؟ پاسخ داده شود همچنین باید نحوه ارتباط با رئیس مجلس به منظور تبادل نظر و بیان دیگر مسائل مشخص شود.

عشرت شایق نماینده دوره هفتم گفت: طی سال های گذشته تکریم معنوی نمایندگان ادوار بسیار پایین بود لذا اقدامات مرکز در دوره جدید مدیریتی مرکز امور نمایندگان مجلس ستودنی است همچنین باید ارتباط میان نمایندگان فعلی و ادوار توسط رئیس مجلس و رئیس مرکز به درستی برقرار شده و این مسئله که ادواری ها آینده پیش روی شما هستند به نمایندگان فعلی یادآور شود.

وی مطرح کرد: ایجاد کارگروه های تخصصی توسط نمایندگان ادوار همراه با نمایندگان فعلی ضروری است.  

لاله افتخاری: باید تعهد خود را به نظام پس دهیم

لاله افتخاری نماینده دوره های هفتم هشتم و نهم مجلس گفت: هیچ کدام از ما نماینده به دنیا نیامده ایم و این نظام است که برای نماینده شدن ما هزینه کرده لذا باید تعهد خود را به نظام پس دهیم و در عین حال نظام نیز باید برای استفاده از ظرفیت نمایندگان ادوار برنامه ریزی کند.

همچنین پروین سلیحی نماینده دوره چهارم مجلس گفت:  باید دغدغه ارتقاء و پیشرفت مملکت را داشته و به دنبال گلایه و بحث و جدل نرویم مطرح کرد: همچنین باید نحوه انتخاب مدیران در کشور ساماندهی شود نه آنکه با بالا آمدن یک جناح سیاسی تمامی مدیران لایق جناح قبلی کنار گذاشته شوند.

رفعت بیات نماینده دوره هفتم مجلس تغییر ساعت ادارات را موجب  وارد آمدن آسیب به زنان شاغل و دارای فرزند کوچک مهدکودکی یا مدرسه ای دانست و تاکید کرد: متاسفانه این آسیب برای افرادی که از شهرهای اطراف در تهران مشغول به کار هستند دو چندان است همچنین طرح های پیشنهادی نمایندگان ادوار مورد توجه و بررسی رئیس مجلس قرار گیرد و شرایط برگزاری جلسات کارشناسی ما مسئولان اجرای برای ما فراهم شود.  

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا