روش نصب سنگ آنتیک روی دیوار گچی

یکی از متریالهای ساختمانی که در دکوراسیون داخلی بیشترین کاربری و تنوع محصولی را دارد، سنگ آنتیک است. سنگ آنتیک از فرآوری انواع سنگهای تراورتن، مرمریت و …. تولید شده است و ضمن اینکه ماحصل این تولید سنگ گیوتین، پروفیل، بادبر و چند بعدی ها می باشد. تنوع تولید سنگ آنتیک به این صورت است که افراد با سلیقه های مختلف می توانند نمونه ی مورد نظرش را از بین آن پیدا کنند.

یکی از روشهای نصب سنگ آنتیک، بر روی دیوار گچی می باشد که افراد برای بازسازی و دیوارهای قدیمی از این محصول استفاده می کنند. اجرای سنگ انتیک بر روی دیوار گچی تکنیک های خاص خود را می طلبد. شاید در منزل شما هم دیوارها یی باشد که بخواهید با سنگ آنتیک پوشش دهید و جلوهی زیبایی را به فضای منزل خود ببخشید. در ادامه فرض را بر این می گذاریم که پشت ال سی دی را که دیوار گچی دارد می خواهیم سنگ آنتیک بزنیم. اینگونه کار نصب سنگ آنتیک را بر روی دیوار گچی شروع می کنیم که :

دیوار گچی که قرار است روی آن سنگ آنتیک نصب شود را با مواد پرایمری پوشش داده و تراز بندی می کنیم . پرایمری که بر روی دیوار گچی زده می شود از این جهت است که سطح را یکنواخت که و کثیفی و گرد غبار را از روی سطح پاک کند که در عامیانه به این عملیت آماده سازی دیوار برای نصب سنگ آنتیک می گوئیم. در گام بعدی چسب مخصوص سنگ آنتیک را آماده کرده و بر روی پشت سنگ انتیک آغشته می کنیم و با توجه به طرحی که در دسترس داریم نصب سنگ آنتیک را شروع می کنیم.

روش نصب سنگ آنتیک

مطلب مفید: روش نصب سنگ های آنتیک

در ادامه ی مطلب بالا اشاره به این نکته داشتیم که پرایمر را برای زیر سازی دیوار گچی حتما استفاده کنید. جا دارد نکته ی مهمتری را  به شما گوشزد کنیم که بدنه و دیوار گچی را قبل از نصب بررسی کرده که جایی از بدنه  نم و رطوبت نداشته باشد که ممکن است به مرور زمان گچ روی بدنه طبله کند ( دیوار گچی باد می کند و ترک می خورد ) اگر بدون در نظر گرفتن این موضوع سنگ انتیک را روی بدنه نصب کنید و گچ زیر کار طبله کند شما ندانسته متحمل ضرر خواهید شد.

طبله کردن دیوار را می توان به دلایل مختلفی عنوان کرد. جدای از نم و رطوبت حرارت ( لوله بخاری ) و فشار بر روی دیوار ممکن است باعث طبله زدن گچ شود. برای نصب سنگ آنتیک اگر دیوار شما با این اتفاق موجه شده است، حتماً این عیب را یرطرف کنید آن هم بدین صورت که گچ دیوار را تا جای که نم بچشم میخورد بتراشید ، عیب را برطرف کرده  و دوباره روال نصب را ادامه دهید.

قبلا گفته شد که سنگ آنتیک را طبق الگو و طرح اتود زده اجرا کنید و قسمتهایی که نیاز به برش دارد را با دستگاه مینی فرز به اندازه ای که می خواهید برای نصب روی بدنه برش دهید. در برش زدن با مینی فرز نکاتی را باید رعایت کنید که آسیب نبینید. در ادامه این نکات را برای شما بصورت مورد بیان می کنیم:

  • هنگام برش سنگ آنتیک به فضای باز و آزاد بروید
  • اگر قبل از برش، سنگ آنتیک را خیس کنید، کمتر امکان پرش خورده سنگ و ریز شدن آن دارد
  • قبل از برش حتما اندازه را مشخص کنید که از ریخت و ریز جلوگیری شود
  • از عینک و دستکش جهت ایمنی بیشتر حتما استفاده کنید

 

برای مشاهده لیست قیمت و انواع سنگ آنتیک اینجا کلیک کنید.

مواد لازم برای نصب سنگ آنتیک

هنگام نصب سنگ آنتیک از چسب مخصوص استفاده می شود. شروع نصب سنگ انتیک از پائین به بالا شروع می شود و تا به قسمت های وسط بدنه برسید. البته نکاتی را باید جهت نصب سنگ آنتیک رعایت کنید که هنگام نصب از چکش پلاستیکی برای ضربه زدن بر روی سنگ آنتیک استفاده کنید. بعد از نصب مدت زمان ده دقیقه زمان بدهید تا خوب سنگ آنتیک به سطح دیوار گچی بچسبد. بارها در این مقاله گفته شد که نصب سنگ آنتیک با الگو و طرح انجام شود که هنگام اجرا بر روی دیوار اشتباهی رخ ندهد.

چسب سنگ آنتیک و مرغوبیت آن و همچنین ماندگاری و دوام سنگ را می توانید از کالاساخت خریداری کنید. مورد بعدی بعد از نصب برای زیباتر شدن و جلای بیشتر از رزین استفاده کنید. زدن رزین بر روی سطح سنگ آنتیک هم شستشوی سنگ آنتیک را بیشتر می کند و هم محافظی بر روی آن می باشد. رزین ها بر دو نوع هستند که بستگی به نوع رنگ سنگ آنتیک دارد. سنگ آنتیک سفید و با رنگ روشن نیاز به رزین نانو دارد که بعد از خشک شدن ردی بجز براق شدن سنگ بجا نگذارد. رزین نانو را با بهترین کیفیت می توانید از کالاساخت خریداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا