مجله علمی و سلامت
-
تیر- 1400 -2 تیر
یک توصیه برای کاهش التهاب پوست و مفاصل
تحقیقات جدید نشان می دهد که تغییر رژیم ها و تغییر رژیم غذایی غربی به رژیم متعادل می تواند خطر التهاب پوست و مفاصل را کاهش دهد. به گزارش کندوج…
-
خرداد- 1400 -27 خرداد
در زندگی پساکرونا با عادی جدید مواجه خواهیم بود
کندوج / خراسان رضوی دانشمندان دریافته اند که در زندگی بعد از تاج ، ما به جای بازگشت عادی ، با یک بازگشت طبیعی جدید مواجه هستیم. بسیاری از کسانی…
-
24 خرداد
بهترین قهوه کافئین بالا چه قهوه ای است؟
بسیاری از موادی که روزانه مصرف می کنیم حاوی کافئین هستند کافئین به طور طبیعی در گیاهان مختلفی مانند دانه های قهوه ، برگ چای ، دانه های کاکائو و…
-
18 خرداد
۷۱ درصد مردم ماسک میزنند
دبیر مرکز اقدام ضد فساد کرونا از آخرین وضعیت کرونا و انطباق آن با مراقبت های بهداشتی در کشور خبر داد. به گزارش کندوج ، معاون وزیر کشور ، دین…
-
15 خرداد
نیم میلیون نفر در آلمان از عوارض بلندمدت کووید ۱۹ رنج میبرند
به گزارش شفاف ، یک سال و نیم از شیوع اپیدمی کرونا می گذرد. تاکنون بیشترین مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19 و وسعت بخشهای مراقبت ویژه در…
-
9 خرداد
اثربخشی واکسن کووبرکت روی گونه انگلیسی، هندی و آفریقایی/نحوه نگهداری واکسن های دپو شده
رئیس تیم تحقیقاتی تولید واکسن در ستاد فرمان امام و رئیس تیم تولید واکسن کویران برکت خاطرنشان کرد: ما برنامه ای برای تولید واکسن کویران برکت داریم که بر اساس…
-
6 خرداد
افزایش شیوع بیماری های قارچی در هند
به گزارش شفاف ، این مورد در بیمارستانی در منطقه قاضی آباد این کشور و در منطقه شهر دهلی گزارش شده است. BPTiagi ، متخصص بینی و گوشواره می گوید…
-
اردیبهشت- 1400 -31 اردیبهشت
۲۵ هزار بیمار در لیست انتظار پیوند عضو / روشهای دریافت کارت اهدای عضو
پروژه جدید “ایران ، سرزمین ارواح” آخرین پروژه سازمان در زمینه اهدای اعضا به منظور ایجاد فرهنگ اهدای عضو در جامعه است که هدف آن بزرگداشت فرشتگان دائمی است که…
-
28 اردیبهشت
کاهش محدودیتهای سفری در دانمارک
براساس یک گزارش شفاف به نقل از فوربس ، دانمارک به یکی از کشورهای اروپایی تبدیل شد که با کاهش محدودیت های سفر شروع به راه اندازی مجدد صنعت گردشگری…
-
22 اردیبهشت
بازارچه های مرزی، ته لنجی ها و کولبری؛ از چالشهای حوزه غذا
مدیرکل مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: کلیه مواد غذایی از جمله محصولات مصنوعی ، واسطه ای و مواد اولیه ، نگهدارنده ها ، آنزیم ها و…