آیا کار با صرافی بایننس برای تازهکارها مناسب است؟
صرافی بایننس چیست؟
بایننس، بزرگ ترین صرافی ارز دیجیتتال است که تاریخچه ایی قدیمی در این خصوص دارد. ما در این مقاله سعی داریم که شما با زوایای مختلف این صرافی آشنا شوید. هم زمان با گسترده شدن حوزه ارزهای دیجیتال، صرافی های مختلفی نیز ایجاد شده و روی هم رفته، محبوبیت صرافی ها و ارزها نیز افزایش پیدا کرده است. یک سری صرافی ها برای افراد تازه کار مناسب است و یک سری دیگر برای اشخاصی خوب است که نیازمند صرافی های حرفه ایی تر هستند.
امروزه صرافی ها دیگر صرفا به تبادل دلار و یورو نمی پردازند بلکه رمز ارزها نیز به این لیست اضافه شده است. و روز به روز این نوع ارزها در حال گسترش هستند و استقبال مردم نیز از آن ها بیشتر شده است. این صرافی در کشور چین آغاز به کار کرد و توانست لقب بزرگ ترین صرافی دنیا را به خود بگیرد. بنیان گذار این صرافی بایننس، چانگ پنگ ژائو است او پیش از تاسیس بزرگترین صرافی کریپتوکارنسی دنیا، در دنیای دیجیتتال ژاپن تغییرات فراوانی را ایجاد کرده است. بدون شک این تجربه به او برای تبدیل کردن بایننس به غولی که اکنون شاهد هستیم، کمک زیادی کرده است.
او هم چنین در حوزه بلاک چین نیز فعالیت دارد و نام او در این حوزه به خوبی شناخته شده است. خرید و فروش بایننس کوین در مرحله اول ابتدا با خرید یک سکه انجام می شد اما رفته رفته وارد حوزه بلاک چین شد و این گستردگی خرید و فروش افزایش پیدا کرد و به سمت مبادلات معامله گروهی گسترش یافت.
در ابتدا سکه از طریق بایننس حدودا 15 میلیون دلار جمعآوری شد. صرافی بایننس، به مشتریان خود توکن ارز دیجیتالش با نام بایننس کوین را بخشیید، هر چند در ابتدا ارزش هر واحد 0.1 دلار بود و این داستان نشان میدهد، سرمایه افرادی که از بایننس در شروع فعالیتش، 260 برابر شده است. درست است که نام آن بایننس «کوین» انتخاب شده، اما یک رمز ارز جدا نبوده و توکنی ساخته شده بر بستر بلاک چین اتریوم است.
با توجه به تاریخچه کم و تاسیس آن در سال 2017، سرعت رشد صرافی بایننس بسیار عالی تلقی میشود. به طور متوسط روزانه 1 میلیارد دلار معامله از طریق این صرافی شکل می گیرد. از نظر حجم تبادلات، اکنون بزرگترین صرافی مبادلات آلت کوینها است. سرعت رشد بایننس به حدی بود که در ژانویه سال 2018، کوتاه تر از یک سال، تاسیس و شروع به کار کرد، شرکت به خاطر زیاد بودن کاربران متمایل به ساخت حساب کاربری، برای مدتی مجبور به توقف کردن ثبت نام و عدم پذیرش کاربران جدید شد! فقط در یک روز 240 هزار اکانت تازه در بایننس ایجاد شده بود. سایت ایرانیکارت معرفی NFT را تایید یا تکذیب نمی کند و صرفا به آموزش آن پرداخته و مسئولیت استفاده و بررسی امنیت این صرافی کاملا برعهده کاربر است.
صرافی بایننس چه ویژگی هایی دارد؟
قبل از ایجاد حساب کاربری و شروع به معاملات در اینجا، ابتدا بهتر است خصوصیات و معایب این صرافی را بشناسید.
1. پشتیبانی کامل از تمام رمز ارزها
ارز دیجیتالی که بعد از بیت کوین روی کار آمد، یک آلت کوین محسوب میشود. یکی از دلایل محبوبیت بالای بایننس پشتیبانی از گسترهای از ارزهای دیجیتال است، به طوری که هر کاربر، بدون در نظر گرفتن نوع دارایی خود، قادر به تبادل با دیگران خواهد بود.
پشتیبانی از بیش از 200 کوین عالی است، خرید اتریوم، خرید ترون و دیگر کریپتوکارنسیهای معروف و همچنین گزینههایی نه چندان شناخته شده نظیر زدکوین در اینجا امکانپذیر است. این در حالی است که کوین بیس، بزرگترین صرافی ارز دیجیتال دنیا از نظر حجم تبادلات بیت کوین، تنها از 25 کوین پشتیبانی میکند.
2. این صرافی کارمزد پایینی دارد
در این صرافی کارمزد تراکنشها در بایننس بسیار پایین و کاملا رقابتی است. اما در هر خرید یا فروش، مشتریان تنها 0.1 درصد کارمزد پرداخت میکنند. برای درک بهتر، در صورتی که 1 اتریوم مبادله کنید، تنها 0.001 آن به عنوان هزینه انتقال کم خواهد شد.
از طرفی سپردهگذاری همیشه بدون هزینه است. به بیانی برای گرفتن ارز دیجیتال و نگهداری آن در حساب کاربری خود، نیازی به پرداخت کارمزد به بایننس نیست. در آن سو برای دریافتها، باید مبلغ پرداخت کنید. اغلب صرافیهای ارز دیجیتال به شیوهای شبیه هم عمل میکنند. گفتنی است برداشت از حساب بسته به نوع ارز مبادلاتی، هزینه متفاوتی دارد.
در اینجا محاسبات بر اساس بیت کوین صورت میگیرد. به فرض مثال در صورت تشکیل شدن دارایی شما از چند آلت کوین نظیر ترون، تتر و اتریوم، ارزش معادل مجموع آنها به بیت کوین را مشاهده خواهید کرد. برای سپردهگذاری محدودیتی از نظر حجم تبادل وجود ندارد، اما برداشت بیشتر از 2 بیت کوین (دقیقا 2 بیت کوین یا معادل آن) نیازمند تایید حساب کاربری به وسیله ارسال یک سری مدارک است. به این منظور باید اطلاعات هویتی خود نظیر پاسپورت را ارسال کنید
3. اهدای جایزه به کاربران توسط بایننس
معاملات عادی در صرافی بایننس ممکن است مشمول دریافت جایزه شوند و جوایز به طور مستمر تغییر میکنند، اما در اغلب مواقع، ارز دیجیتال رایگان به مشتری اهدا خواهد شد. تا امروز شاهد ارائه جوایز عجیب و باورنکردنی نظیر یک دستگاه خودرو از برند مازراتی نیز هستیم.
4. بایننس لانچ پد برای عرضه اولیه
بایننس به فهرست کردن ارزهای جدید بلافاصله بعد از تکمیل عرضه اولیه آنها مشهور است. این موضوع نشان میدهد برای اغلب شرکتهای توسعهدهنده رمز ارزها، محبوبترین صرافی است. برای لیست کردن یک کوین یا توکن، جدید یا قدیمی بودن آن برای بایننس ملاک نیست و معیار اصلی، داشتن زیر بنایی قوی و مستحکم محسوب میشود.
5. امنیت بالای صرافی بایننس
این صرافی برای امنیت، ارزش خاصی قائل است، به همین دلیل از کاربران بعد از ثبت نام درخواست میکند احراز هویت دو مرحلهایی را برای حساب خود فعال کنند. احراز هویت دو مرحلهای یک سد امنیتی قوی و لایهای اضافی برای محافظت از حسابهای کاربری است، به طوری که حین ورود، برداشت ارز یا انتقال از کاربر درخواست میکند علاوه بر رمز عبور ثابت اکانت، کد یکبار مصرف ارسال شده به شماره موبایل یا ایمیلش را نیز وارد کند.
آیا صرافی بایننس امن است؟ جواب با اطمینان «بله» است. این پلتفرم از استاندارد CCSS برای محافظت از اکانتها بهره میبرد. این استانداردی تایید شده و قدرتمند در دنیای کریپتوکارنسی بوده و بزرگترین صرافیهای ارز دیجیتال از آن استفاده میکنند.
6. حجم بالای مبادلات ارز دیجیتال
از آن جایی که بایننس بزرگترین صرافی رمز ارز دنیا شده و بیشتر کوینها و توکنها در آن خرید و فروش و تبادل میشوند، در هر ثانیه، حجم بالایی از مبادلات درونش صورت میگیرند. انبوه کاربران پلتفرم، سرعت بالای درخواستها را تضمین میکند. به این ترتیب شانس فروش سریع ارزهای دیجیتال شما بسیار بالا است. در بیشتر مواقع، سفارش فروش یا خرید شما، طی کسری از ثانیه توسط کاربری دیگر تایید میشود. البته این سرعت بالا، به لطف قابلیت استفاده از رباتها توسط تریدرها است.
اگر در پی خرید یک ارز دیجیتال با حجم مبادله پایین هستید، به خاطر پایین بودن تعداد فروشندگان، باید زمان بیشتر منتظر بمانید. سرعت تایید شدن سفارش، با محبوبیت و حجم مبادلات یک رمز ارز رابطه مستقیم دارد. به عنوان نمونه اتریوم، تتر، بیت کوین و ترون خیلی سریعتر از بقیه قابل خریداری بوده یا به فروش میروند. گفتنی است تکنولوژی پشت پلتفرم صرافی بایننس، از 1.4 میلیون تراکنش در هر ثانیه پشتیبانی میکند.
منبع : opensea.io