خرید و قیمت فوم epdm بصورت مستقیم از کارخانه
به نقل از فومیران تولیدکننده فوم epdm؛ فوم پلی اتیلن یکی از فرآورده های نفتی و پلیمری محسوب می شود. این ساده و ارزان را با علامت اختصاری pe نمایش می دهند.ساختار فوم پلی اتیلن از ترکیب کردن حباب های ریز هوا با پلی اتیلن فشرده است. همین موضوع باعث افزایش خاصیت تراکم سلولی در ساختار فوم می شود و درنتیجه، تبدیل شدن این فوم به یکی از بهترین عایق ها و ایزولاسیون ها.به دلیل ساختار ابر مانند فوم پلی اتیلن، این فوم سبک و نرم بوده و همین مورد باعث آسانی در حمل و نقل و از همه مهمتر، نصب این فوم بر منطقه ی مورد نظر شده است.
فوم پلی اتیلن چه خصوصیاتی دارد؟
همانطور که در بخش مقدمه ی این مقاله بیان شد، فوم پلی اتیلن دارای قابلیت عایق بودن در برابر حرارت، صوت و برودت می باشد. دلیل اصلی این عایق بودن در ساختار این فوم می باشد؛ به دلیل استفاده از حباب های ریز هوا و پلی اتیلن فشرده در ساختار فوم پلی اتیلن، این فوم در برابر عواملی مثل حرارت، برودت، رطوبت و صدا مقاوم است.
فوم پلی اتیلن در برابر عوامل مخربی از قبیل عوامل شیمیایی و محیطی، مقاوم است؛ دلیل آن نیز بازه ی دمایی متفاوت و گسترده ای است که برای این فوم تعریف شده. مقدار حداکثر و حداقلی که برای این فوم درنظر میگیرند، بین 35- تا 90 درجه ی سانتی گراد می باشد. علاوه بر این طبق آزمایشاتی که انجام شده، این فوم در برابر اسیدهای رقیق مقاوم بوده و جذب کننه ی حشرات و جوندگان نمی باشد.
نکته ی مهم: در ارتباط با فوم های پلی اتیلن، باید به این نکته اشاره کرد که این فوم ها در برابر آتش سوزی مقاوم نیستند، پس برای استفاده در محیط هایی که با شعله، حرارت و آتش سوزی در ارتباط است، فوم پلی اتیلن مناسب نمی باشد و نمی تواند نقش عایق سازی خود را به درستی انجام دهد.
اگر بخواهیم یکی از بهترین عایق ها را به شما معرفی کنیم، بی شک فوم پلی اتیلن خواهد بود. این فوم به دلیل نقش گسترده ای که در فرآیند صداگیری و عایق کاری دارد، در ساختار استودیوها نیز بکار می رود.
کاربرد فوم پلی اتیلن
از فوم پلی اتیلن در ساختمان، تشک سازی، تاسیسات،ساخت ، صنایع کشاورزی و صنایع دیگر، استفاده می شود. مثلا برای عایق کاری کانال ها و لوله های انتقال مخازن در تاسیسات، برای پوشش گلخانه ها از رطوبت و ایجاد مکان و بستری برای انتقال آب در کشاورزی و جهت عایق بندی کف و بین دیوارها، زیر پارکت و بین طبقات در ساختمان، از فوم پلی اتیلن استفاده می شود.
یکی از انواع فوم های پلی اتیلن که دارای قدرت ضربه پذیری فوق العاده ای نیز می باشد، فوم پلی اتیلن کراسلینگ است. فوم پلی اتیلن کراسلینگ در ساختار خودرو های جدید کاربردهای گوناگونی دارد، مانند تهویه کننده ی هوای داخل خودرو، ضربه گیر درب، آفتاب گیر و محافظ سیم. از دیگر موارد استفاده ی این فوم می تواند در جلوگیری از ایجاد خراش بر روی سطح صندوق عقب و سقف آنها باشد. همچنین این محصول به نام فوم زیر فرش نیز معروف می باشد.
از دیگر موارد استفاده ی فوم پلی اتیلن می توان به تشک های طبی و ورزشی اشاره کرد که با توجه به ساختار این فوم، باعث شده تا از آسیب به بدن افراد هنگام ورزش یا استراحت بر روی این وسایل جلوگیری شود. از دیگر موارد استفاده ی فوم پلی اتیلن نیز می توان به آموزشگاه ها و هنرکده ها اشاره کرد، که در زمینه ی تولید محصولات هنری مانند گل های مصنوعی با بکارگیری فوم پلی اتیلن فعایت دارند.
مهمترین مزایا و معایب پلی فوم چیست؟
از مهمترین مزایای فوم پلی اتیلن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- ساختار فوم پلی اتیلن به گونه ای است که ضریب نفوذ رطوبت در آن به صفر رسیده؛ به همین دلیل این فوم برای استفاده در محیط های مرطوب و دماهای کمتر از صفر مورد نیاز است.
- فوم پلی اتیلن دارای قابلیت نصب سریع و آسان می باشد؛ به همین دلیل مقدار زیادی در زمان و هزینه صرفه جویی می شود.
- فوم پلی اتیلن دارای مقاومت قابل توجهی در برابر آلودگی های قارچی و بیولوژیکی می باشد.
- فوم های پلی اتیلن یکی از مهمترین فوم هایی هستند که در برابر خوردگی مقاوم هستند.
- فوم پلی اتیلن، غیر سمی می باشد.
- در ساختار فوم پلی اتیلن از فیبر استفاده نشده، به همین دلیل این فوم تولید ریز گرد و غبار ندارد.
- فوم پلی اتیلن در مقایسه با فوم هایی دیگر نظیر الاستومتری، هزینه ی پایین تری دارد.
- ساختار فوم پلی اتیلن دارای انعطاف پذیری قابل توجهی است.
از مهمترین معایب فوم های پلی اتیلن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- همانطور که در قسمت قبل گفتیم، فوم پلی اتیلن دارای قیمت پایینی نسبت به عایق های الاستومتری هستند، اما در مقایسه با عایق هایی دیگر نظیر پشم شیشه و پشم سنگ، از هزینه ی بالاتری برخوردار است.
- باتوجه به اینکه چگالی فوم پلی اتیلن در مقایسه با عایق هایی نظیر پشم شیشه و معدنی بیشتر است، به همین دلیل انتقال صوت از مواد سلولی فوم پلی اتیلن نسبت به عایق های نام برده شده، بیشتر می باشد. همین مورد باعث شده تا این فوم در مقایسه با مواردی دیگر مانند پشم شیشه، از قابلیت آکوستیکی کمتری برخوردار باشد.
عایق الاستومری epdm چیست ؟
فوم و عایقهای الاستومری epdm از قبیل محصولات مرتبط با عایق حرارتی و صوتی محسوب می گردد. در اصل فومهای با بافت و ساختار سلول بسته ی خود از منتقل شدن حرارت و صوت به شکل کلی جلوگیری می نماید.
خصوصیات عایق الاستومری
فوهای الاستومر دارای ضریب انتقال حرارتی و صوتی خیلی خیلی کمی است . به همین دلیل ارائه لیست قیمت به عاملهای فراوانی بستگی دارد. مقدار تخلخل و دانسیته فوم الاستومری در بالا بردن کیفیت و قیمت نقش بسیار مهم و اساسی را ایفا می کند. همان طور که در قیمت بالا خصوصیات الاستومر توضیح دادیم قیمت فوم الاستومری به موارد بسیاری بستگی دارد.
با در نظر گرفتن به نوع ساختار و بافت فوم و مقدار استحکام فوم الاستومریک در مقابل حریق و شعله مستقیم، می شود به شاخص اصلی قیمت عایق الاستومری در ابعاد متنوع لیستی تهیه نمود. برای استعلام دقیق قیمت محصولات الاستومریک و اخذ توضیح بیشتر در این زمینه و کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید. فوم الاستومریک epdm حرارتی دارای 2 طبقه بندی می باشد :
1- عایق الاستومری رولی
2- عایق الاستومری لوله ای
هر یک از این بخش ها و طبقه بندی ها دارای ضخامت ها و سایزهای بسیار مختلف و متنوعی است که به منظور بدست آوردن قیمت عایق الاستومری epdm می بایست به نوع جنس، صخامت و سایز عایق الاستومر و موارد دیگری نیز کاملا توجه داشت.
فوم سلول بسته EPDM برای چه مواردی استفاده می شود؟
این ورقها به دلیل مقاومت بالا در برابر شرایط جوی، حرارت، برودت، رطوبت، اشعه UV و حالت کشسانی بالایی که دارند، در واشرسازی و آب بندی کاربرد ویژهای دارند. همچنین در ساخت پنجرههای دو جداره و برای لرزهگیری شیشهها مورد استفاده قرار میگیرند. یکی از کاربردهای مهم ای پی دی ام، استفاده از آن در آب بندی و درزگیری نماهای شیشه ای است. میتوان گفت این عایق در تمامی محصولات نمای شیشهای کاربرد دارد. خاصیت کشسانی و انعطاف پذیری بالای فوم لاستیکی در کنار خواص عایق رطوبتی و مقاومت در برابر شرایط جوی و اوزن و خاصیت کند سوزی باعث شده است از این محصول در صنعت خودروسازی بسیار استفاده شود.
ویژگیهای فوم EPDM چیست؟
- مقاوم در برابر اوزن
- مقاوم در برابر نفوذ آب
- مقاوم در برابر آب و هوا
- مقاوم در برابر اسید و باز
- دارای قابلیت کشسانی بالا
- مقاوم و کندسوز در برابر شعله
- دارای درجه سختی متناسب با کاربرد
- قابل استفاده به عنوان عایق برودتی
- محدوده دمایی بالا (در شرایط سرد بسیار انعطاف پذیر / حداکثر تا دمای 140 درجه سانتیگراد مقاومت در برابر حرارت)
لیست انواع ورق و رول فوم تولیدی بافوم
- فوم TVRG یا LDPE
- فوم اکلیلی
- فوم گلسازی