کسب و کار ایرانیمجله اجتماعی

بهترین غذای ترکیه ای با گوشت چرخ کرده چیست؟

15 غذای خوشمزه ترکیه ای که باید امتحان کنید!

ترکیه همان شهر زیباییست که در آن می توانید از انواع غذا های لذیذ ترکی لذت ببرید. در ادامه با بهترین غذاهای ترکیه ای که باید در طول سفر در turkish restaurants charlotte nc  امتحان کنید آشنا می شوید.

غذای ترکی دونر

یک غذای کلاسیک ترکیه ای است که به نوعی به یک خوراک ملی در آلمان و australian cafe san francisco تبدیل شده است، کباب دونر (کباب ترکی) در انواع مختلفی وجود دارد، از جمله dürüm (دونر در نان لواش) و کباب اسکندر (دونری که در نان با ماست، سس گوجه فرنگی و کره قرار دارد).

 غذای ترکی کوفته ایچلی

کوفته یک خوراک ترکیه ای استاندارد و خوشمزه است و کوفته içli  دارای یک پوسته ترد و خوشمزه ای است که از بلغور، گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری و هسته های کاج درست می شود. در طول سفر با تور استانبول در indian restaurants in dallas از چشیدن طعم بی نظیر این کوفتنه در یکی از را از دست ندهید.

 غذای ترکی لحمجون

lahmacun که اغلب با “پیتزا ترکی” اشتباه گرفته می شود، هیچ ارتباطی با غذای کلاسیک ایتالیایی ندارد. روی یک تکه خمیر نازک و ترد، با گوشت چرخ کرده پوشیده شده است، و قبل از رول کردن و آماده شدن برای خوردن، با ریختن لیمو و جعفری کامل می شود. وای طعم تازه جعفری و لیمو در این غذا هوش از سرتان خواهد برد.

 غذای ترکی مزه

دنیای مزه (پیش غذاها) گسترده و متنوع است و برخی از پیش غذاهای مورد علاقه ما عبارتند از fava (لوبیای له شده)، köpoğlu (مکعب¬های بادمجان سرخ شده با ماست و سس گوجه فرنگی)، muhammara (ملاتی که از فلفل قرمز، گردو، آب لیمو و ملاس انار درست شده). از این پیش غذا های خوشمزه ترکیه نیز می توانند شروع کننده وعده اصلی و یا میان وعده خوبی در طول سفر با باشند.

کباب ترکی

انواع مختلفی از کباب وجود دارد از جمله آدانا و Urfa (گوشت گوسفند طعم دار تند و غیر تند که روی سیخ بریانی می¬شود)، Beyti (گوشت گاو یا گوشت گوسفند که روی سیخ بریانی می شود، در نان لواش پیچیده می¬شود و روی آن ماست و سس گوجه فرنگی می ریزند) şiş (مکعب های چاشنی دار کبابی یا بریانی از گوشت گوسفند یا گوشت مرغ). برای عاشقان کباب شهر غذا های لذیذ است.

غذای ترکیه ای مانتی

توپ های کوچک دست ساز پر از گوشت چرخ کرده، آب پز می¬شوند و سپس با ماست و سسی که با روغن، پاپریکا، نعناع و سیر ساخته شده، سرو می¬گردند.

غذای ترکیه ایبالیک اکمک

balık ekmek که یکی از نمادین ترین اسنک های توریستی استانبول است، ساندویچی حاوی ماهی کبابی، پیاز و سالاد می باشد.

 غذای ترکیه ای کارناییارک

کارناییارک که خوراک بسیار رایجی در بسیاری از رستوران های اصناف (فروشندگان) استانبول است، از بادمجان های تمام پخته شده با گوشت چرخ کرده و جعفری درست می شود و سپس در یک سس گوجه فرنگی قرار داده می¬شود. همراه با برنج با گوجه فرنگی بسیار عالی می شود.

کوفته ترکی

این غذا که ورژن دیگری از کوفته معروف است، با قرار دادن توپ های گوشتی در یک تخم مرغ و خمیر آرد و سرخ کردن آن درست می¬شود.

 غذای ترکیه ای هونکر بیگندی

یک خوراک بی نظیر است، مکعب¬های گوشت بره روی پوره بادمجان که با کره و پنیر آب شده ی kaşar درست شده است سرو می¬شوند.

غذای ترکیه ایکوز تندیر

یک خوراک باستانی است که با پختن گوشت بره در یک تنور (کوره سفالی در زمین) درست می شد، امروزه Kuzu Tandır هنوز هم به طور سنتی از گوشت بسیار نازک درست می شود و با پلو (برنج با آجیل، جگر کبابی و کشمش) سرو می گردد.

 غذای ترکیه ایایزگارا بالیک

هیچ بازدیدی از استانبول بدون خوردن ماهی تازه کبابی بسته به نوع فصل،کامل نمی شود، از جمله ماهی حمشی (ماهی کولی)، لوریک (ماهی خاردار)، شپرا (ماهی سیم)، istavrit (ماهی بزرگ)، پالموت (ماهی خال مخالی) و lüfer (ماهی آبی).

پیتزا ترکی پیده

این غذا، خمیری خوشمزه به شکل قایق است که با مواد مختلفی از گوشت چرخ کرده با اسفناج، تخم مرغ و سوکوک (سوسیس تند ترکیه¬ای) و kuşbaşı (مکعب¬های کوچک گوشت گوساله) پر شده است.

 غذای ترکیه اییاپراک سرما

برگ¬های انگور، کلم، یا چغندر پخته شده و سپس با گوشت چرخ کرده یا برنج و آجیل و دانه پر می¬شود و سپس محکم پیچیده می¬شوند.

غذای ترکیه ایسو بورکی

Börek از لایه های خمیر نازک درست می شود که با چیزهای مختلف از جمله اسفناج، گوشت چرخ شده و یا سیب زمینی طعم دار پر می شود که همه آنها تا حد خوشمزه، برشته می شوند. همراه با su böreği لایه های خمیر آب پز می شوند تا پس از پخته شدن، börek مرطوب باشد.

غذای ترکیه ای با گوشت چرخ کرده کوزالاک مانتی ترکیه ای به فارسی و ترکی

از این غذا به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مراسمات خود و البته به عنوان یک غذای اصلی سبک می توانید استفاده کنید .

مواد لازم برای تهیه کوزالاک مانتی به روش ترک ها

فارسی ترکی استانبولی
2 عدد خمیر فیلو

برای مواد;

200 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز کوچک

1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی

فلفل سیاه

نمک

برای سرخ کردن؛

روغن مایع

برای روی موارد ؛

کره اختیاری

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

ماست

2 adet yufka

Harcı İçin;

200 gram kıyma

 adet küçük boy soğan

1 tatlı kaşığı salça

Karabiber

Tuz

Kızartmak İçin;

Sıvı yağ

Üzeri İçin;

İsteğe bağlı tereyağı

1 yemek kaşığı salça

Yoğurt

طرز تهیه کوزالاک مانتی به روش ترک ها

فارسی ترکی استانبولی
خمیر را پهن کرده و به صورت برش های پیتزا به 12 تکه تقسیم می کنیم.

بعد ها؛ بیایید هر تکه را روی هم قرار دهیم یا تک تک تکه ها را به 4 برش پیتزا تقسیم کنیم.

به کمک نی از قسمت ضخیم مثل عکس شروع می کنیم و انتها رو خیس می کنیم تا موقع پخت باز نشه. بیایید آن را از نی بیرون بیاوریم.

به همین ترتیب روی همه تکه ها اعمال کنید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.

رنگ کردن پیاز خرد شده در روغن گوشت چرخ کرده، 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی و هر ادویه ای که می خواهید اضافه کنید و تفت دهید.

در تابه ای دیگر 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با کره تفت دهید.

مانتی هایمان را با ریختن سیر یا ماست ساده، گوشت چرخ کرده و سس رب گوجه فرنگی سرو می کنیم.

نوش جان ?

Yufkayı serip, pizza dilimi şeklinde 12 parçaya bölelim.

Daha sonra; her bir parçayı ister üst üste koyup, ister tek tek parçaları 4 pizza dilimine bölelim.

Bir pipet yardımıyla, fotoğraftaki gibi kalın yerinden başlayarak sarıp ucunu ıslatarak kapatalım ki, pişirirken açılmasın. Pipetten iterek çıkartalım.

Tüm parçalara aynı işlemi uygulayıp, bol kızgın yağda kızartın.

Yemeklik doğranan soğanımızı yağda rengini döndürüp; kıyma, tatlı kaşığı salça ve istediğiniz baharatları ilave ederek kavuralım.

Başka bir tavada tereyağı ile  yemek kaşığı salçayı kavuralım.

Mantılarımızın üzerine ister sarımsaklı, ister sade yoğurt, kıymalı harcımızı ve salçalı sosumuzu dökerek servis edelim.

Afiyet olsun

دکمه بازگشت به بالا