انعقاد قرارداد اجرای ۹ طرح سرمایه گذاری مشارکتی با بخش خصوصی – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

انعقاد قرارداد اجرای ۹ طرح سرمایه گذاری مشارکتی با بخش خصوصی - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری آنلاین سید محمدرضا هاشمی از اقدامات چند ماه اخیر استان در زمینه ایجاد درآمد پایدار در شهرداری ها خبر داد.

وی با اشاره به نقش کلیدی مشارکت بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت های موجود توسعه زیرساخت های شهری را یکی از اولویت های اصلی مدیریت استان برشمرد.

استاندار از برگزاری کارگروه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه و تأیید دو پروژه سرمایه گذاری شامل پارک بانوان شهرداری فردوس و واحدهای تجاری شهرداری اسلامیه در این کارگروه گفت و اظهار داشت: مصوبات این کارگروه نقش بسزایی در تقویت زیرساخت های شهری و افزایش ظرفیت های خدماتی خواهد داشت.

هاشمی ادامه داد: پروژه سرمایه گذاری نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ کیلوواتی شهرداری قهستان نیز طی این مدت به بهره برداری رسیده و پیگیری های لازم برای اخذ تسهیلات این پروژه در حال انجام است.

وی با بیان اینکه در راستای تقویت سرمایه گذاری و ایجاد منابع مالی پایدار قرارداد اجرای ۹ طرح سرمایه گذاری مشارکتی با بخش خصوصی به ارزش ۴۶۰ میلیارد تومان منعقد شده خاطرنشان کرد: این طرح ها شامل ۶ پروژه در شهرداری بیرجند و یک پروژه در هر یک از شهرداری های فردوس گزیک و آیسک است که در حوزه های مختلف زیرساختی و اقتصادی اجرا خواهند شد.

استاندار با بیان اینکه ۵ طرح سرمایه گذاری شهری با مشارکت بخش خصوصی به ارزش ۶۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده تصریح کرد: این طرح ها شامل احداث دو واحد گلخانه احداث باغ گیاه شناسی و تکمیل شهربازی پارک جنگلی در شهرداری بیرجند به ارزش ۱۵ میلیارد تومان احداث مجتمع تجاری ۵۰ واحدی در شهرداری فردوس با اعتبار ۴۹ میلیارد تومان و اجرای واحد تولید شن و ماسه سیار در شهرداری گزیک با ارزش یک میلیارد تومان است.

هاشمی با اشاره به اینکه تأمین منابع مالی پایدار یکی دیگر از محورهای مورد تأکید مدیریت استان است عنوان کرد: در این راستا پیگیری دریافت چهار هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت (هزار میلیارد ریال در حوزه حمل ونقل شهری و سه هزار میلیارد ریال برای احیای بافت فرسوده) برای شهرداری مرکز استان در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به ظرفیت های استان در حوزه انرژی های تجدید پذیر بر اهمیت سرمایه گذاری در این زمینه تأکید کرد و گفت: تاکنون دو طرح نیروگاه خورشیدی توسط شهرداری های استان با ظرفیت مجموع ۱.۱ مگاوات (۱۱۰۰ کیلووات) اجرا شده است.

استاندار با تأکید بر ضرورت استفاده از انرژی های پاک خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت های موجود توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر یکی از سیاست های راهبردی مدیریت شهری استان محسوب می شود و برنامه ریزی های لازم برای اجرای طرح های جدید در این حوزه در حال انجام است.

هاشمی در پایان بر لزوم جذب سرمایه گذاری های بیشتر مدیریت بهینه منابع و توسعه زیرساخت های پایدار تأکید کرد و این اقدامات را گامی اساسی در مسیر تحقق توسعه پایدار شهری افزایش تاب آوری اقتصادی شهرداری ها و ارتقای سطح خدمات شهری در استان برشمرد.

دکمه بازگشت به بالا