مجله علمی و سلامت

درخواست کمک ستادمبارزه با مواد مخدر از خیران برای ساماندهی معتادان متجاهر

به گزارش شفاف، دکتر. اسکندر مومنی صبح امروز در بازدید از مرکز مراقبت، درمان و کاهش آسیب معتادان ماده 16 (اخوان) شهرستان ملارد در غرب استان تهران گفت: ساماندهی معتادان متجاهر از اولویت های اول در حوزه است. پیشگیری از مواد مخدر تاکید ویژه ای بر آن دارد و هدف برنامه ریزی کلی در این زمینه است.

وی درباره اهمیت دوره های آموزشی گفت: پس از طی مراحل درمانی، دوره های آموزشی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و این دوره ها در کانون اخوان برگزار می شود.

این مدیر کل گفت: افرادی که در این مراکز حضور دارند پس از سم زدایی و انجام مراحل اولیه و اقدامات روانی، مهارت هایی را فرا می گیرند که از مجموعه این توانایی ها محصولاتی دارند که خارج از مرکز سفارش داده می شود و حتی بخشی از درآمد حاصل می شود. این افراد برگردانده خواهند شد.

مؤمنی گفت: به عبارت دیگر، اگر معتاد معالجه شود و مهارت نداشته باشد، درمان به تنهایی کافی نیست; بنابراین توانمندسازی این افراد بخش مهمی از درمان است و مهم ترین آن آموزش و بازگشت به جامعه است.

وی گفت: این پیچیدگی برای ایجاد اشتغال کافی نیست و کمک های مالی می تواند نقش مهمی در این زمینه ایفا کند، زیرا دولت به تنهایی قادر به ساماندهی این موضوع نیست و رویکرد اجتماعی در این حوزه بسیار حائز اهمیت است؛ از این رو کمک های مردمی می تواند نقش مهمی در این زمینه داشته باشد. لذا از کلیه خیرین و کسانی که دستی در امور خیریه دارند تقاضا داریم در این امر سهیم باشند.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دبیرکل سازمان ملل متحد در پایان گفت: یکی از مهمترین وظایف، پرورش و مدیریت معتادان پس از درمان است که خانواده های زیادی را درگیر خود می کند و از همه می خواهیم که برای بازگرداندن معتادان به جامعه تلاش کنند و در این راستا دستگاه قضایی، الثینگی، ستاد. «مبارزه با مواد مخدر، وزارت بهداشت و بهزیستی تلاش می کند معتادان را به جامعه بازگرداند.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا