«رادیو مقاومت» راهاندازی شد
در ابتدای این مراسم علی بخشی زاده معاون مدیرکل صدای رسانه ملی طی سخنانی گفت: دی ماه، ماه مقاومت مردم ایران است. از 28 دی که یک اتفاق تاریخی در سال 1356 رخ داد و 18 دی و همچنین 22 دی که سردار رشید اسلام به آرزوی دیرینه خود رسید و شربت شهادت نوشید. .
وی افزود: معاون وزیر امور خارجه تصمیم گرفته است صدای دل امت اسلامی را به گوش جهانیان برساند. مهم ترین محورها را برای برنامه سازی در 14 شبکه رادیویی و در دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و مقاومت صداوسیما تعیین کرده ایم. ما سعی کردیم از تمام سیستم های برنامه نویسی استفاده کنیم.
بخشی زاده گفت: تبیین الگوی عقیدتی مقاومت در اندیشه امام، تبیین شعارهای انقلاب اسلامی و پرورش فرهنگ ایثار و شهادت و تبیین فرهنگ مکتب شهید سلیمانی و شناخت شخصیت وی مورد توجه برنامه سازان قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: بازنمایی نقش رهبر شهید و شهید ابومهدی المهندس در دستور کار است.
نایب رئیس مجلس به دیگر ابعاد برنامه سازی در طول فعالیت صداوسیما اشاره کرد و گفت: نقش شهید سلیمانی در امنیت نظامی جمهوری اسلامی، تأثیر فرهنگی مدرسه و مطالبات آن در برنامه های مختلف تبیین می شود. مروری داریم بر حفاظت مقدس و شهید، الگوی این شهید برای جوانان بررسی می شود. مقاومت دیپلماتیک نیز ممکن است.
مدیر صدا و سیما: به نمایندگی از شهدا به رسانه ملی تبریک می گوییم
در ادامه این مراسم پیمان جبلی رئیس سازمان رسانه در سخنانی با اشاره به آغاز به کار صداوسیما تاکید کرد: این رادیو برای تبریک به شهدای مقاومت است. اگر خداوند متعال به ما توفیق دهد، رسانه ملی را به نام آنها، به عنوان دوستان آنها و به عنوان کسانی که می خواهیم دنبال کنیم، برکت خواهیم داد.
وی افزود: مقاومتی که شامل همرزمان شهدا تا یمن و سوریه و حتی شهدایی است که در دو سال گذشته از حریم سلامت خود دفاع کرده اند و برای همه این شهدا بهشت آرزو می کنیم.
جبلی گفت: اقدام مبارک و درستی از سوی دوستان در رادیو انجام شده است و آن این است که در روزهایی که عطر شهید در جامعه دمیده می شود، رادیو مقاومت را راه اندازی می کنند.
رئیس صدا و سیما گفت: شهید عزیز حاج قاسم سلیمانی بهترین نماد مقاومت و مقاومت مجاهدین در جهان است. همه سران مقاومت برای حاج قاسم گریه کردند و زیر پرچم او جنگیدند. فاطمیون و زینب و همه عوامل سرافراز مقاومت به نوعی خود را مستکبر و تحت سلطه او می دانستند. ما نیز باید خود را تابع و سرباز سردار شهید بدانیم. چون انسان نیست، شهید هم نیست و به تعبیر رهبر معظم انقلاب مکتب مستمری است که ادامه خواهد داشت.
وی به نقل از سردار شهید سلیمانی ادامه داد: شهدا با چشمانی مضطرب ما را تماشا می کنند و منتظر ما هستند که به آنها رسیده ایم یا نه. سردار سلیمانی یکی از آن شهدای امروز است. امیدواریم این گام های کوچک و راه اندازی رادیو مقاومت ما را به مقصدی برساند که شهدا برای ما تعیین کرده اند.
جبلی افزود: برای گرامیداشت یاد و خاطره این شهید چه نکته ای را می خواهیم بیان کنیم؟ آیا ما سردار را فقط یک فرمانده عزیز نظامی، ذخیره و سرمایه ای بزرگ برای کشور و جهان می دانیم که ظالمانه دست ما را از ما گرفت؟ یا دنبال چیز دیگری هستیم؟ اگر در دنیا به عنوان نمونه نگاه کنیم و به عنوان مکتب به آن نگاه نکنیم، نتیجه این است که فقط پشیمان می شویم. این در حالی است که حضور سردار سلیمانی در همه جا و مکتب و حرکت است. او مدرسه ای است که ادامه دارد. اگر امروز شاهد فرار متجاوزان آمریکایی از افغانستان و عراق و بازگشت به وطن بودیم، تا زمانی که آن را از اعمال مبارک شهید مقاومت ندانیم، شاهد این ذلت نبودیم.
این گزارش در حال بروز رسانی است…