چرا میگن رامسر نریم

هزینه تفریحات در رامسر

تله کابین رامسر

تله کابین رامسر به‌عنوان یکی از زیباترین خطوط انتقالی کابلی گردشگری ایران شناخته می‌شود؛ چراکه مسیری سبز و رویایی از ساحل خزر را آغاز کرده و در ادامه از دل شاخ و برگ درختان جنگل به‌سمت قله‌های مرتفع البرز حرکت می‌کند. چشم‌اندازهای معرکه‌ای در هر چهار جهت جغرافیایی پیش روی شما قرار دارد، فقط کافی است به‌سمت شرق بچرخید تا شهر رامسر را ببینید. چابکسر در جهت غرب، دریای خزر در شمال و قله‌های مملو از درخت نیز در بخش جنوبی جای گرفته‌اند.

مسیر دو کیلومتری تله کابین با سرعت سه متر بر ثانیه، حدود ۱۲ دقیقه طول می‌کشد که سراسر هیجان و لذت است. شرکت دوپل مایر اتریش، طراحی و ساخت تجهیزات تله کابین رامسر را بر عهده داشت. این خط از ۱۶ دکل و چهار کیلومتر کابل فولادی تشکیل شده است. خیلی ها تصور می کنند نباید رامسر بریم اما هرسال استقبال از اجاره ویلا استخردار در رامسر رفته رفته بیشتر می شود.

. تله کابین مجهز به ۵۴ کابین با ظرفیت چهار نفر در هر کابین است و تنها راه دسترسی به مراکز اقامتی واقع در بالای مجموعه به حساب می‌آید.

کاخ مرمر در رامسر

کاخ مرمر رامسر و پنج موزه آن یعنی موزه اسناد، کاخ شاه، حمام رضا شاه، موزه مردم شناسی و موزه عاج جزو آن دسته از موزه‌هاست که وقتی درونش قدم می‌زنید حتی دوست ندارید پلک بزنید، چه برسد به خمیازه کشیدن!

قایق سواری در دریا

قایق سواری، آن هم با قایق های تندروی مجموعه شهر سبز، در آب و هوای دلپذیر رامسر، می توانید لحظاتی خوش را برای خود به ارمغان بیاورید و یک لذت کلاسیک را با دور شدن از ساحل تجربه کنید.

هزینه قایق سواری بسته به مدت زمان از 500.000 تومان شروع می شود

پاراسلینگ

پاراسیلینگ یا همان چترسواری دریایی نوعی ورزش دریایی و هوایی است که به وسیله پاراسل یا پاراگلایدر انجام می‌گیرد و ورزشکاران، مسافران و گردشگران می‌توانند از فراز ساحل مثل پرنده‌ای آزاد در آسمان لذت ببرند. پاراسیلینگ یا همان چترسواری دریایی نوعی ورزش دریایی و هوایی است که به وسیله پاراسل یا پاراگلایدر انجام می‌گیرد و ورزشکاران، مسافران و گردشگران می‌توانند از فراز ساحل مثل پرنده‌ای آزاد در آسمان لذت ببرند.

هزینه پاراسلینگ نفری 500.000 تومان

نتیجه گیری و جمع بندی هزینه ها

پس از جمع‌بندی هزینه‌های ذکر شده در مقاله، اکنون شما قادر خواهید بود تا با انتخاب وسیله حمل نقل، مکان اقامت و تجربیات تفریحی موردعلاقه خود و تعداد نفرات، میزان بودجه برای سفر به رامسر را متناسب با دلخواه خود تعیین کنید.

چرا سرمایه گذاران انگیزه کار در رامسر را ندارند؟؟

شهرستان زیبای رامسر بهشت خدادادی شمال ایران با داشتن طبیعت زیبا، جنگل های بکر و ساحل دریا سالیانه پذیرای میلیون ها گردشگر خارجی و ایرانی بوده و لازمه آن توسعه گردشگری در حد نام این شهر است.

روند کنونی توسعه رامسر اصلا مناسب نبوده و با مشکلات زیر ساختی و محدودیت های زیادی در سواحل، جنگل ها و شهر در حوزه گردشگری مواجه است که سبب عدم پیشرفت و توسعه در این منطقه شده است.سواحل زیبای رامسر با داشتن فضایی دلنشین و زیبا‌ از جمله مکان های پر تردد و خاستگاه اصلی گردشگران است اما آنچنان که انتظار می رفت از سواحل بهره برداری نشده و بیش از ۸۰ درصد آن در حالت رکود قرار گرفته است.

سنگ اندازی برخی از ادارات در روند کار برخی سرمایه گذاران و کار آفرینان در سواحل سبب مشکلات عدیده ای در این بخش شده است که انتطار می رود در این شهر توریستی گردشگری با رفع موانع و از بین بردن محدودیت ها شاهد توسعه گردشگری باشیم.اگر نیم نگاهی به شهر رامسر بیندازیم با بافت فرسوده شهری و ساختمان های پلاسکو نما روبرو خواهیم شد که تا به امروز مسئولین امر با توجه به موقعیت شهر توریستی گردشگری اقدام به تخریب این ساختمان ها نکرده اند و این زیبنده عروس شهرهای ایران نیست.

باغ ۳۳ هکتاری رامسر مکانی بسیار زیبا جهت استفاده بهینه در بخش گردشگری بوده که می توان با ایجاد امکانات تفریحی، رفاهی و فرهنگی چهره زیبایی به این شهر بخشید اما در سال های اخیر با ایجاد طرح های مختلف و پیگیری مسئولین آباد سازی آن به نتیجه نرسید چون میراث فرهنگی مدعی است که این باغ جزء آثار تاریخی و ثبت میراث است و حق هیچ گونه تغییر بنا در آن وجود ندارد.

آیا زیبا کردن شهر رامسر و توسعه رونق اقتصادی و گردشگری را باید با اینگونه مخالفت های برخی ادارات تحمل کرد یا جهت رونق چرخه گردشگری باید نگاه مسئولین به این شهر تغییر کند.

اداره گردشگری و میراث فرهنگی در سال های اخیر عملکرد بسیار ضعیفی داشته و توسعه و رونق گردشگری و استفاده بهینه از سرمایه گذاران خارجی و ایرانی در حد شعار بوده است تا آنجا که تمامی عملکرد این اداره از بناهای تاریخی و ییلاقات زیبا بوده است که انتظار می رود به دنبال نوگرایی و تحول بزرگ در این زمینه باشند تا رامسر به جایگاه واقعی خود در این زمینه دست یابد.

در سال های اخیر سرمایه گذاران بی شماری به این شهر جهت سرمایه گذاری مراجعه کرده اند و با بسترهای مناسب و پتانسیل های در حد عالی گردشگری و سرمایه گذاری مواجه شدند ولی برخی ادارات با عناوین مختلف و مخالفت های بیهوده سبب عدم توسعه رونق گردشگری و فراری شدن گردشگران از این شهر شدند.

گرچه نگاه دولت به بخش خصوصی و استفاده از سرمایه گذاران و کار آفرینان در توسعه و رونق گردشگری بوده اما محقق شدن این امر توسط مسئولین کاملا ضعیف و ابتدایی است.

لازمه شهر توریستی رامسر رونق گردشگری و توسعه همه جانبه آن است تا به یک شهر هدفمند و زیبا تبدیل شده و سبب اشتغال زایی جوانان شود.مسئولین رامسر هنوز نتوانسته اند مشکلات زیر ساختی این شهر را حل کنند زیرا با کوچکترین بارندگی شهر غرق در آب و با بحران مواجه می شود و چهره زیبای برخی مسئولین در تصاویر سلفی و نمادین روزهای بارانی دیدنی است.

هنوز با گذشت سال ها با اینکه تمام شهر و روستاها به زباله دانی بزرگ تبدیل شده تدبیری برای حل معضل زباله اتخاد نشده اند چطور انتظار برود شهری که هنوز ابتدایی ترین مشکلات خود را حل نکرده به توسعه گردشگری و استفاده از سرمایه گذاران بیندیشد.عدم تعامل و همکاری در برخی ادارات رامسر تا حدی است که بارها فرماندار در جلسات شورای اداری بیان کرده که روسای ادارت از شکایت علیه یکدیگر در دستگاه قضایی پرهیز کرده و در صورت بروز مشکل به فرماندار مراجعه کنند.

شهری که این همه مشکل زیر ساختی داشته و تعامل بین مسئولین وجود ندارد چگونه می تواند موفق عمل کرده و به توسعه یافتگی دست پیدا کند.بهتر است مسئولین امر در ادامه روند کار نگاه ویژه ای به این شهر داشته و با تعامل و استفاده از سرمایه گذاران در جهت رسیدن به شهری آباد و به معنای واقعی توریستی کوشا باشند.

رامسر در چهل سال اخیر تغییر آنچنانی در نمای شهر و توسعه همه جانبه نداشته است و مسئولان در سال های اخیر تماما در روزمرگی و بی برنامگی بسر می برند که نشان از عدم وجود تخصص و مهارت در آنها بوده در حالی که دود آن به چشم مردم و شهر رفته است.رامسر بهشت زمینی خدا نیازمند حمایت مسئولین و سرمایه گذاران جهت توسعه یافتگی در بخش های مختلف است.

دکمه بازگشت به بالا