کسب و کار ایرانیمجله اجتماعی

نکات مهم در انتخاب وکیل طلاق خوب و مجرب

نکات مهم در انتخاب وکیل طلاق

  • اولین نکته ای که در انتخاب وکیل طلاق مناسب باید به آن توجه نمود، بررسی تخصص ایشان می باشد. حتما وکیلی را انتخاب کنید که تخصص او دعاوی خانواده و طلاق باشد. به این نکته توجه داشته باشید که شما طلبکار نیستید یا این که برای دفاع از خودتان در برابر جرمی خاص نیاز به وکیل ندارید. قصد شما طلاق است. پس نیاز به وکیل طلاق دارید تا تمامی موارد قانونی و دعاوی خانوادگی را بداند و به تمام مراحل رسیدگی به پرونده در دادگاه آگاهی داشته باشد. می توانید برای انتخاب بهترین وکیل طلاق در تهران ابتدا نزد چند وکیل متخصص خانواده مشاوره کسب کنید.
  • شما باید برای پاسخگویی به سوالات بسیار زیادی که توسط وکیل طلاق مطرح می شود، آماده گی داشته باشید. اطلاعات پایه و ابتدایی خود را در خصوص مدت ازدواج، اسم و سن فرزندان، تغییرات، شغل، فعالیت و … در اختیار وکیل خود قرار دهید. برای این که وکیل طلاق بتواند به درستی روند پرونده را پیش ببرد، باید اطلاعات کافی و لازم را بدست آورد.
  • ممکن است با وکیلی مواجه شوید که از تجربه کاری خوبی برخوردار باشد. اما شما از نحوه برخورد ایشان خوشتان نیاید. وکیل خوب کسی است که شما با او احساس راحتی داشته باشید. زیرا باید در مورد موارد و اتفاقات خاصی با وی ساعت ها گفتگو نمایید.

وکیل طلاق در تهران

به دلیل کثرت جمعیت در تهران تعداد پرونده‌ های طلاق و انحصار وراثت در تهران بسیار زیاد است. در حدی که تعداد زیادی وکیل طلاق در تهران مشغول به فعالیت هستند. شهر تهران با داشتن بیشترین جمعیت در کشور و همچنین وجود مراجع قضایی و دادگاه های خانواده متعدد، روزانه تعداد زیادی دادخواست طلاق را به خود میبیند. به همین جهت بسیاری از مردم به خصوص زنان، به دنبال وکیل طلاق در تهران هستند. تا بتوانند پرونده خود را بدون دغدغه به وی بسپارند. در شهر تهران، تعداد زیادی مرجع رسیدگی به دعاوی خانواده وجود دارد که مهمترین آن‌ ها عبارتند از مجتمع قضایی خانواده یک تهران واقع در اتوبان محلاتی، مجتمع قضایی خانواده دو واقع در ولنجک، مجتمع قضایی شهید با هنر واقع در تهرانپارس و مجتمع قضایی شهید مفتح واقع در شهر زیبا.

به همین بهترین دلیل وکیل طلاق در تهران باید به روند و رویه دادرسی پرونده‌ های خانواده در این مراجع قضایی آشنایی کامل داشته باشد. موکلین به دلایل زیادی از جمله مشغله زیاد و نیز عدم آگاهی حقوقی از قوانین بسیار تمایل دارند که پرونده خود را به وکیل طلاق در تهران بسپارند. اما نکته بسیار اساسی آن است که باید به دنبال وکیلی باشید، که در زمینه پرونده طلاق دارای رزومه مشخص و قابل دفاعی باشد.

شما تصمیم گرفتید و فکر می کنید که آماده طلاق هستید، اما بعد باید چه کار کنید؟

شما پس از مشاوره حقوقی رایگان؛ باید از نحوه ی اجرای روند طلاق به خوبی آگاه شوید. به طور کلی، طلاق یک اقدام خصمانه است و زوجین را مقابل یکدیگر قرار می دهد؛ مطالب زیر جهت هدایت هرچه بهتر شما در این فرآیند گردآوری شده است. این بخش شامل:

  • تقاضای طلاق از جانب مرد
  • تقاضای طلاق از جانب زن
  • طلاق توافقی

و سایر موارد می باشد. طلاق فرایندی جدی و غالباً دردناک است که نباید به راحتی از آن گذشت، به ویژه اگر فرزندان درگیر آن باشند. وکیل طلاق برای کمک به همه ی کسانی که تصمیم به طلاق گرفته و می خواهند علاوه بر اطمینان از این که کاملا آگاهانه و هوشیارانه عمل میکنند، کم ترین آسیب ممکن را از این موضوع متحمل شوند؛ آماده ی خدمت رسانی می باشد. به عنوان مثال اصول مربوط به حقوق شما در طلاق را برای شما توضیح می دهند. از جمله این حقوق می توان به نفقه، مهریه و مسائل مربوط به حضانت فرزند اشاره کرد. همچنین عوامل مهمی که باید قبل از ثبت درخواست طلاق در نظر بگیرید را برای شما شرح می دهد.

طلاق بدون وکیل

اگر شما و همسرتان تصمیم گرفته اید به ازدواج خود خاتمه بدهید، اولین سوالی که برای شما پیش می آید این است که آیا به وکیل طلاق احتیاج دارید یا نه. خب جواب این سوال ساده نیست و بستگی به شرایط شما دارد. به عنوان یک قاعده کلی، هرچه برای حل شدن این پرونده به خودتان اکتفا بکنید، پروسه طلاق به کندی پیش می رود. اما آیا به وکیل طلاق احتیاج دارید؟ اطلاعات زیر به شما کمک میکند تا یک تصمیم آگاهانه بگیرید.

اگر می خواهید مراحل طلاق خود را بدون حضور وکیل انجام بدهید، باید در رابطه با حقوق خود کاملا آگاه باشید و اگر می توانید با همسرتان برای حل و فصل مسائل حقوقی همکاری کنید. در این شرایط دیگر نیازی به کمک وکیل ندارید. این مسائل عبارت است از:

  • نفقه
  • مهریه
  • حضانت فرزند

پرونده طلاق در صورت مقاومت زوجین، پرونده ای طولانی است و باید بسیار صبور باشید؛ طلاق مشکلات خاص خود را دارد و خیلی از افراد حاضر نیستند بار این مشکلات را به تنهایی به دوش بکشند پس به شما پیشنهاد میکنیم در این مسیر از وکیل طلاق و یا مشاورین با تجربه کمک بگیرید.

طلاق گرفتن چه مدارک ،شرایط و مراحلی دارد؟

در زندگی زناشویی به دلایل مختلف شرایطی پیش می‌آید که ادامه آن برای زن و شوهر، غیرممکن می‌شود با نگاهی گذرا به دادگاه خانواده میبینیم که روزانه زوج های زیادی برای طلاق به دادگاه مراجعه می کنند. اما اکثرا به دلیل عدم آشنایی با حقوق خود دچار مشکل شده و روند درخواست بسیار طولانی می شود. در این مرحله افراد ملزم به آشنایی با حقوق و قوانین مرتبط با این موضوع می شوند.

طلاق به تقاضای مرد

در فقه امامیه و نیز در حقوق ایران طلاق به دست شوهر بوده و او میتواند هر وقت اراده کند چه ‌بسا بدون دلیل موجه همسر خود را طلاق دهد. ماده اصلاحی ۱۱۳۳ قانون مدنی بیان می دارد: «مرد می تواند با رعایت شرایط مقرر در این قانون با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را بنماید».

در قانون مدنی شرایط خاصی برای اینکه مرد بتواند زنش را طلاق دهد، وجود ندارد و شرایطی مثل استفاده از صیغه طلاق، حضور دو مرد شاهد عادل در مجلس طلاق و استماع آنها و…موجب محدود شدن حق طلاق مرد نبوده و شرایط خاص فقط زمانی پیش می آید که زن در زمان عقد حق طلاق را از شوهر بگیرد یا بعد از ازدواج در قبال بخشش مهریه و یا با رضایت شوهر، این حق را از آن خود کند. مردی که می خواهد همسر خود را طلاق دهد، باید حق و حقوق مالی او را به صورت تمام و کمال پرداخت کند. تعیین تکلیف حقوق مالی زوجه اعم از مهریه، جهیزیه، اجرت المثل ، نحله و… توسط دادگاه معین می شوند.

طلاق به درخواست مرد چه شرایطی دارد؟

شرط مهمی که در ماده ۱۱۳۳ مقرر شده است، لزوم مراجعه زوج به دادگاه است. البته این شرط در گذشته نیز به موجب ماده واحده، اصلاح مقررات مربوط به طلاق مقرر شده بود. مطابق ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده «ثبت طلاق … در دفاتر رسمی ازدواج و طلاق حسب مورد پس از صدور گواهی عدم امکان سازش یا حکم مربوط از سوی دادگاه مجاز است».

در نتیجه اگر زوج بدون ثبت در دفاتر رسمی اقدام به طلاق نماید، مرتکب جرم شده و به موجب ماده ۴۹ قانون حمایت از خانواده تحت پیگرد قانونی قرار می گیرد. بنابراین مرد باید طی دادخواستی به طرفیت همسرش از دادگاه تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش را بنماید.

برای صدور گواهی ذکر شده، دادگاه باید ابتدا زوجین را به داوری ارجاع داده و سپس مشخص نماید که آیا طلاق ناشی از تخلفات زن یا سوء رفتار وی بوده یا دلیل دیگری دارد و در نهایت تکلیف حقوق مالی زن را مشخص کند.

دکمه بازگشت به بالا