دولت در توسعه هتل کاروانسراها حرکتی هوشمندانه را رقم زد
کندوج / مرکزی وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گفت: دولت برای استفاده از اقتصاد مردمی و توسعه هتل هتل اقدامی هوشمندانه انجام داده است.
علی اصغر مونسان در مراسم افتتاحیه هتل کاروانسرای دوداک دلیجان عصر روز 3 مارس با اشاره به اینکه دولت محافظه کار و امیدوار تأکید ویژه ای بر مرمت کاروان ها و هتل کاروان به مجموعه گردشگری کشور افزود ، افزود: توسط دولت.
وی با بیان اینکه مطمئناً این اقدام با بودجه دولت و وزارتخانه قابل تحقق نیست ، گفت: خوشحالیم که شاهد افزایش تعداد هتل های کاروان در کشور با مشارکت مردم و حمایت از دولت. „
مونسان گفت: “منطقه مرکزی از ظرفیت بالایی برخوردار است. علاوه بر ظرفیت صنعتی ، گردشگری می تواند در اقتصاد منطقه نقش داشته باشد.” تقریباً 25 میلیون نفر در اطراف این استان زندگی می كنند ، این استان نزدیك به استانهای پرجمعیت مانند تهران و اصفهان است و می توان از پتانسیل این استان در توسعه اقتصاد و افزایش اشتغال نهایت استفاده را كرد. خوشبختانه این روند آغاز شده است ، اگرچه به دلیل ظرفیت باید کارهای بیشتری در زمینه گردشگری انجام شود و استان مرکزی باید به یک مقصد مهم گردشگری در کشور تبدیل شود و پروژه های گردشگری در این استان بهبود یابد.
وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی با تأکید بر توسعه و هدف گذاری پروژه های اوقات فراغت در این منطقه ، افزود: مطمئناً باید برای رسیدن به این اهداف تبلیغات مناسب انجام شود. در پایتخت ، منطقه اصلی به عنوان منطقه صنعتی شناخته می شود ، اما علاوه بر ظرفیت تاریخی منحصر به فرد ، ظرفیت بسیار زیادی برای طبیعت گردی دارد و باید تلاش های ویژه ای در این زمینه انجام شود.
به گزارش کندوج ، مدیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی در این مراسم گفت: استان مرکزی از نظر موقعیت جغرافیایی و صنعتی بسیار عالی است و از نظر علمی و فرهنگی همیشه مهد تفکر محسوب می شود.
مصطفی مرزبان با اشاره به اینکه استان مرکزی دارای 2 هزار اثر میراث فرهنگی شناسایی شده است ، افزود: از این 2 هزار اثر ، 895 اثر به ثبت ملی رسیده و 13 مورد کاوش باستان شناسی در یکی از مهمترین کاوشهای تپه سرسختی انجام شده است. شهر شازند ، اسکلت 7500 ساله پیدا شده است. شهر دلیجان دارای 15 اثر تاریخی ، مرمت و ثبت شده ، یک اثر حریم خصوصی و 4 اثر طبیعی به ثبت رسیده و 4 اثر ثبت نامشهود است.
وی با اشاره به شهر تاریخی نراق گفت: در بافت تاریخی این شهر با همکاری و حمایت شهرداری بازسازی بنا و بازار شمس السلطنه انجام شده است.
مرزبان با بیان اینکه 62 طرح سرمایه گذاری فعال با سرمایه 370 میلیارد تومان و اشتغال 3605 نفر در استان وجود دارد ، در حالی که شهرستان دلیجان 4 پروژه با حجم سرمایه گذاری 60 میلیارد تومان است ، گفت: میانگین فیزیکی پیشرفت پروژه ها در استان 55٪ است نسبتاً قابل قبول است و هتل کاروانسرای دودک با کمک ماده 27 از طریق صندوق توانبخشی با سرمایه 11 میلیارد تومان به بهره برداری رسید که 6 میلیارد تومان تسهیلات و 5 میلیارد تومان شخصی درآمد و اشتغال 30 نفر.
وی در مورد وضعیت صنایع دستی در استان مرکزی گفت: در این زمینه بیش از 9000 هنرمند در 270 رشته در استان وجود دارد كه 110 مورد از آنها فعال هستند و حدود 10 اثر در یونسكو ثبت شده و 94 اثر نیز ثبت شده است. ثبت ملی شده و بیش از 2400 نفر. “این هنرمند تحت پوشش تأمین اجتماعی و 400 نفر تحت پوشش مناطق روستایی هستند.
مدیر میراث فرهنگی استان مرکزی با بیان اینکه در ساخت بازارچه های صنایع دستی در کشور پیشرو است افزود: 10 بازار فعال در استان احداث شده است ، هر بازار دارای 10 غرفه و 3 فرصت اشتغال مستقیم و 30 فرصت غیرمستقیم است. فرصت های شغلی. و فقط دو شهر استان فاقد پایگاه هستند که با تأمین اعتبار یک میلیارد تومان در پایان سال در خنداب و زرندیه بررسی می شود.
انتهای پیام