کاربرد های توری سرندی
توری سرندی چیست و نحوه تولید آن چگونه است؟
در پاسخ به سوال توری سرندی چیست میتوان گفت یا به اصطلاح انگلیسی welded wire mesh شبکه ای از مفتول هایی با جنس گالوانیزه یا سایر مواد آبکاری شده است که عموما برای ایجاد استحکام بالا، در تقاطع های مفتول ها به هم جوش داده میشود. این فرایند سبب دوام و ماندگاری بالا و همچنین کاربرد های مختلف این توری میشود. در این مقاله به توضیح کامل انواع این توری، کاربرد ها، مزایا و هر آنچه در مورد توری سرندی و سنگ شکن هیدروکن باید بدانید، پرداخته ایم. مفتول های تشکیل دهنده این توری دارای ضخامت های گوناگونی هستند و عموما چشمه توری سرندی مانند توری پرسی، مربع یا مستطیلی شکل است. توری سرندی عموما به صورت رول یا صفحات تخت به فروش میرسد. برای اطلاع از قیمت روز توری سرندی و رولیک نوار نقاله با کارشناسان ما در ره گستر تماس بگیرید
انواع توری سرندی
همانطور که در بالا نیز اشاره ای شد، از لحاظ کاربری توری سرندی را به دو دسته توری سرندی رولی یا صفحه ای (شیت) قسمت بندی میکنند. اما از لحاظ جنس مفتول مورد استفاده برای تولید توری سرندی، عموما به 6 دسته اصلی تقسیم بندی میشوند:
گالوانیزه سازی فرایندی است که با استفاده از پوشش (عموما فلز زینک)، سطح فلز مورد نظر آبکاری شده و مقاومت آن بخصوص در برابر رطوبت تا حد بالایی افزایش میابد. تولید کنندگان از دو فرآیند مشخص برای آبکاری فلزات استفاده می کنند: فرآیند الکترو گالوانیزه () و فرآیند غوطه وری (). آبکاری سرد سبب ایجاد سطح براق روی توری میشود و فرایند دوم درخشش را از سطح می گیرد و در عوض مقاومت بیشتری به سطح میبخشد.
راه دیگر برای محافظت فلزات در برابر خوردگی، ایجاد پوششی محافظ از پلاستیک پی وی سی روی مفتول مورد نظر است. استفاده از پوشش pvc نه تنها از مفتول توری سرندی محافظت می کند، بلکه کمک شایانی به زیبایی توری از طریق رنگ های مختلف میکند.
تولید این نوع توری از سایر مدل ها ارزان تر درمیاید، دلیل آن هم عدم آبکاری مفتول های توری است. اگر فضای مدنظرتان دارای آب و هوای خشک و بدون رطوبت بالا است، استفاده از این جنس پیشنهاد بسیار عالی است. برای کاربرد های ساختمان سازی و صنعت و معدن استفاده از این جنس توری سرندی پیشنهاد میشود. برای مشاهده توضیحات بیشتر میتوانید به مراجعه کنید.
نوع فولادی این توری علاوه بر استحکام بالا، جلوه زیبایی نیز دارد که این دلیلی است بر استفاده آن در حصارکشی، فضاسازی ویلاها و مکان های تفریحی.
از نوع آلومینیومی توری سرندی اکثرا در کارخانجات و صنایع غذایی استفاده میشود. این نوع توری مقاومتی مانند توری فولادی دارد ولی از لحاظ وزن بسیار سبک تر از فولاد ضد زنگ است. این نوع توری به راحتی خم میشود و نصب و استفاده از آن بسیار راحت است.
توری ساخته شده از فلز مس یا برنج دارای مقاومت بسیار بالا، قابلیت انتقال حرارتی بالا و در عین حال، قیمت بسیار بالا است. استفاده از نوع مسی توری سرندی از کارخانجات مختلف گرفته تا باربیکیوی منزل شما میتوند گسترده باشد.
کاربرد های توری سرندی چیست؟
توری سرندی را در صنایع مختلف، از کشاورزی گرفته تا حمل و نقل پیدا میکنید. در این قسمت به چند مورد از رایج ترین کاربرد های آن میپردازیم:
استفاده از توری سرندی در سازه های بتنی میتواند مقاومت بسیار بالایی به آنها بدهد. افزودن صفحات توری سرندی در لابه لای ساختار ساختمان سبب ایجاد مقاومت کششی بسیار بالا و جلوگیری از ترک خوردن، لرزش و آسیب پذیری دیوار ها میشود.
حصارکشی به وسیله توری سرندی بجای نیز استفاده میشود. جوش خوردن مفتول های توری غربالگری باعث تقویت و مقاومت در برابر تخریب خارجی میشود. معمولا در زندان ها و تاسیسات امنیتی از توری سرندی حتی بجای استفاده میشود.
معمول ترین استفاده از این توری، همانطور که از نامش هم پیداست، سرند و غربالگری است. چه داخل صنعت و معدن چه در یک کارخانه تولید مواد غذایی، استفاده از غلطک های سرندی بسیار معمول است.
توری سرندی به علت تولید در جنس های متنوع، امکان استفاده در فضاسازی داخلی و خارجی را دارد. از این توری در تولید قفس حیوانات، قفسه بندی گیاهان در سوله ها، زیبا سازی فضاهای گردشگری و خانه ها استفاده میشود. البته از نیز میتوان برای زیبا سازی منازل استفاده کرد.
یکی از کاربرد های این توری را میتوان ایجاد موانع امنیتی در زندان ها، سفارت خانه ها و سایر مراکز با درجه ایمنی بالا دانست.
از این توری برای سرند کردن شن و ماسه، ساخت سوله های مستحکم، مقاوم سازی بدنه ساختمان، فرایند های شیمیایی صنعت نفت و پتروشیمی استفاده میشود.
قیمت و خرید توری سرندی
توری سرندی بسته به خصوصیاتی که دارد، مانند ضخامت مفتول، سایز چشمه و وزن توری، با قیمت های متفاوتی در بازار به فروش می رسند. به همین دلیل برای دریافت به روزترین قیمت توری مفتولی و آهنی، با کارشناسان ما در ره گستر در ارتباط باشید.
توری سرندی، انواع و کاربرد آن
آیا تا به حال نام توری سرندی به گوشتان خورده است؟ در واقع کلمه سرندی در لغت نامه دهخدا، سختی و درشتی تعریف شده است. بنابراین چون این توری ها دارای استقامت و قدرت بالایی هستند، نام سرندی را بر آن ها گذاشته اند. استحکام بالای این نوع توری باعث کاربرد گسترده آن در صنایع مختلفی از جمله صنعت ساخت و ساز، کشاورزی و غیره گردیده است. در این مقاله قصد داریم شما را با توری سرندی، انواع و کاربردهای آن آشنا کنیم.
توری سرندی مانند یک ورق مشبک، از ترکیب مفتول های بافته شده ایجاد می شود. فضاهای خالی ایجاد شده از بافته شدن مفتول ها، چشمه نام دارند. وجود چشمه ها، باعث ایجاد انعطاف پذیری در توری می گردد. همچنین موج دار بودن مفتول های استفاده شده در توری، مقاومت توری و یکنواختی چشمه ها را افزایش می دهد. برای ثابت ماندن توری سرندی، افزایش استقامت، استحکام و حفظ یکنواختی چشمه ها، مفتول ها را به یکدیگر جوش می دهند. بارزترین کاربرد توری سرندی، سرند و غربال کردن است. توری سرندی برای انجام کارهای مختلف مانند جداسازی و فیلتراسیون مواد مورد استفاده قرار می گیرد.
این نوع توری در جنس ها و با سایز چشمه های مختلف تولید می شود که برای مصارف متنوع، متفاوت هستند. به عنوان مثال، برای غربال گری دانه های قهوه، از توری سرندی با چشمه های مناسب دانه قهوه استفاده می شود.
رولی
توری سرندی در انواع و جنس های مختلفی تولید می شود. مفتول های استفاده شده در توری سرندی معمولا گالوانیزه (مفتول سیاه) هستند. توری سرندی از جنس های استیل، مس، آلومینیوم، برنج، نیکل و غیره تولید می شود. در بین توری های سرندی، توری های سرندی فولادی، استیل، گالوانیزه و مس محبوبیت و کاربرد بیشتری نسبت به دیگر جنس ها دارند. نا گفته نماند که توری سرندی پلاستیکی نیز موجود است که از مواد نایلون، پلی اتیلن، پی وی سی و پلی پروپیلن تولید می گردد. به طور کلی توری های سرندی به انواع زیر دسته بندی می شوند:
ضخامت توری های آهنی می باشد. به همین دلیل به عنوان سرندهای ایستاده یا کرکره ای استفاده می شوند و در ساختمان سازی و سایر موارد عمرانی و صنعتی کاربرد دارند.
توری های سرندی گالوانیزه در ابعاد و موجود هستند. این نوع از توری ها به واسطه ی قیمت پایین، مورد استفاده بسیار بالایی دارند.
توری های سرندی فولادی از مفتول های پرکربن، در ضخامت های استاندارد تولید می شوند. استقامت توری های سرندی با دستگاه های اتوماتیک خم و زیگزاگ، تست شده و سپس به بازار عرضه می شوند. از کاربردهای این نوع از توری می توان به استفاده ازآن در ساخت پانل های بعدی اشاره کرد.
سوالات متداول:
کاربردهای توری سرندی چیست؟
از کاربردهای توری سرندی می توان به جداسازی و غربالگری اشاره کرد.
جنس مفتول به کار رفته در توری سرندی چیست؟
توری سرندی از مفتول های گالوانیزه، پلاستیک و غیره تولید می شود.
قیمت توری سرندی به چه عواملی وابسته است؟
از مهمترین عوامل در تعیین قیمت توری سرندی می توان به ضخامت مفتول، سایز چشمه و وزن آن اشاره نمود.