مجله اجتماعی

معافیت دارندگان مدال طلای المپیادهای علمی از کنکور/افزایش۲۰درصدی تراز دارندگان مدال نقره و برنز

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با بیان اینکه المپیادهای علمی برای دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه برگزار می‌شود گفت: دارندگان مدال طلای المپیادها در رشته‌های مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی از «کنکور» معاف می‌شوند.

سیدرضا حسینی در گفت‌وگو با کندوج، با بیان این‌که مرحله دوم المپیادهای علمی سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳  برای دانش‌آموزان مقطع دوم متوسطه از صبح روز گذشته ۲۵ فروردین با برگزاری المپیاد فیزیک آغاز و در نوبت ظهر با المپیاد علوم و فناوری نانو ادامه یافت گفت: در این مرحله شرکت کنندگان ۱۴ رشته به مدت ۸ روز با هم رقابت می‌کنند و در نهایت شنبه هفته آینده با برگزاری المپیاد شیمی، کار به پایان می‌رسد.

وی با بیان اینکه مرحله دوم المپیاد بخشی از سلسله آزمون‌هایی است که باشگاه دانش‌پژوهان جوان تحت عنوان المپیادهای علمی در رشته‌های مختلف برگزار می کند افزود: بعد از مرحله دوم، آزمون‌های دوره تابستانه برگزار می‌شود و در نهایت تعدادی از دانش‌آموزان صاحب مدال طلا، نقره و برنز می‌شوند.

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با اشاره به اینکه در مرحله دوم آزمون فقط پذیرفته شدگان مرحله اول شرکت می‌کنند ادامه داد: در مرحله اول ۸۳ هزار نفر ثبت نام کردند که ۱۰ هزار نفر پذیرفته شده مرحله اول بوند، اکنون در مرحله دوم بعد از رقابت در هر رشته ۴۰ نفر به عنوان برگزیده مرحله دوم به مرحله دوره تابستانه راه می‌یابند.

حسینی اظهار کرد: افراد انتخاب شده در مرحله دوم در کل کشور تابستان امسال در محل باشگاه دانش پژوهان جوان در دوره‌ها حاضر می‌شوند و با برگزاری آزمون‌های مختلف در نهایت افراد برگزیده که صاحب مدال طلا می‌شوند می‌توانند در رشته‌های مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی از کنکور معاف و در رشته و دانشگاه مورد علاقه خود حاضر شوند. همچنین به تراز دارندگان مدال نقره و برنز نیز۲۰ درصد اضافه می‌شود.

وی ادامه داد: تعداد شرکت کنندگان به تناسب جمعیتی و برخورداری از امکانات آموزشی متفاوت است اما بجز شهر تهران فضای المپیاد در استان‌های مازندران، خراسان رضوی، اصفهان، فارس و آذربایجان شرقی فضای المپیاد به خوبی پیگیری می‌شود.

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با بیان اینکه امسال ایران میزبان المپیاد فیزیک جهانی است عنوان کرد: در نظر داریم اصفهان میزبان این المپیاد باشد چرا که آشنایی نخبگان کشورهای دیگر با فضای فرهنگی، تاریخ غنی و هویت اصیل ایرانی می‌تواند آن‌ها را به سفیران تبلیغ فضای واقعی جمهوری اسلامی ایران در دنیا تبدیل کند.

انتهای پیام

بخش مقالات اجتماعی

تحقیقگر جامعه‌شناسی با تجربه در مطالعه تمدن‌ها و ارتباطات بین فرهنگ‌ها.
دکمه بازگشت به بالا